Sekadar Renungan di Hari Jumaat

21 Comments

  1. DOA kita untuk mereka di palestin lebih afdal.

  2. betul tu sokong 200%

  3. setuju sangat. kalau pun nak boikot biarlah beradab

  4. Salam Jumaat…
    Kesian kat mereka2 yng bekerja disitu…

  5. btol tu.. boikotlah dengan lmu, bukan dengan nafsu..

  6. betul tu..mesti ramai pekerja yg sedang mencari pekerjaan lain sekarang ni

  7. Betul tu sis. Dorang yg keja tu xde salah pun. Lagi pun taukenya pun orang kita cuma pemilik francaisor tu jer yg kita target…

  8. sangat setuju.. jangan biadap… jangan kurang ajar ! jangan buat islam nampak kasar…. haish

  9. Lebih baik beli t-shirt Save Gaza, Free Palestine dari Ayuni daripada buat kerja-kerja khianat yang tersebut di atas. Lagi berfaedah, duit pun boleh disalurkan kepada amal kebajikan.

  10. Betul tu.. boikot lah utk kebaikan kita. Tapi biarlah mengikut lunas2 kita sbg org Islam kan…

  11. org kite skang nih byk yg over sgt…boikot produk sudah…yg bantai duk maki ludah pekerja knp kan

  12. setuju tuh..boikot sekadar tidak membeli barangan tersebut..bukannya bersifat macam nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published.