BLOG

Sejauh Mana Ranking Alexa Kisahsidairy.com

Sejauh Mana Ranking Alexa Kisahsidairy.com | Berceloteh tentang Ranking Alexa yang dah lama umi tinggalkan.

Kalau dulu hampir setiap bulan umi cerita pasal Ranking Alexa Kisahsidairy.com ni. Lama jugak tak tengok tau.Last buat entry tu rasanya 2017 ke 2018.Tapi hari ni saja je umi check berapa gaknya ranking blog kesayangan umi.Syukur sangat sebab blog ni dah banyak berjasa pada umi.Dah lebih 10 tahun rasanya umi berblog.Dari blog yang dok pot pet tentang harian sehinggalah entry yang berbayar.Dari tidak berdomain kepada berdomain.Dari blogspot kepada wordpress.

Bulan 8 ni genaplah usia umi menggunakan wordpress setahun.Netkl pun dah hantar surat peringatan untuk bayar domain umi bulan depan..hahaha..Ingat jangan buat-buat lupa pulak..

 

So, hari ni sajalah cerita pasal Ranking Alexa ni.Dari kadang-kadang hijau jadi merah.Merah tu menandakan umi jarang update blog.Tu yang kekadang Alexa sedikit menurun.

 

Ada kena mengena ke dengan blog? Walaupun client tak pernah ambil tahu berapa ranking alexa kita ni, kita kena at least perhatikan jugaklah..Nak tau kebenaran tentang betul ke Ranking blog kita pada Alexa yang semakin baik, maka dipandang oleh client? Cari sendiri jawapannya.

 

Tapi yang umi tau, kebanyakkan client akan cari Blog authority yang terbaik.Cara nak tau korang pi search tools untuk check authority blog..

Itu jelah.. Nak bebel panjang hari ni ada kenduri kawen.Ada plan nak bawak kakak ngan adik² pi berjalan hari ni.Hantar buku kat customer.Haishh…macam²

 

setakat ni bebelan umi..

 

xoxo

umi Fiyah & Naura

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *