Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy | Nak bawak sejadah tebal-tebal masa pergi bercuti payah kan?

So, bila Mommyhappy ada keluarkan Sejadah Travel dewasa ni, senanglah sikit nak lipat masuk dalam bag.

Apa yang bestnya tentang Sejadah Travel Mommyhappy ni?

Sentuhan geometri Islamik yang minimal….menggunakan design yang simple dan minimalis, rasai keselesaan berganda berbanding sejadah biasa 

Salah satunya adalah menyediakan kelengkapan solat dengan sebaiknya. SEJADAH DEWASA ini adalah 

-Sempurna untuk kegunaan harian….sama ada yang berada di rumah, perjalanan jauh atau hadiah kepada rakan2 istimewa…

– Sejadah ini diperbuat daripada material yang tahan lama dan tidak mudah terkoyak

– Mempunyai kesan sentuhan penyejuk yang mana anda akan berasa selesa semasa solat

– Sejadah ini boleh dicuci (dengan tangan atau mesin basuh)

– Jahitan tepi yang kemas serta material baldu yang lembut tidak mengembang atau mengecut selepas dicuci

– Available in 4 various types of pattern

 

Baca juga : Hari pertama persekolahan kakak

Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

-MEASUREMENTS:
saiz panjang 110 cm x lebar 70 cm (ukuran sedikit berbeza, due to manual measurement)

-MATERIAL: Soft Baldu – Effect polyester
*Actual product color may vary slightly due to screen resolution, material, and dyeing process

Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

Yang biru pattern ni limited edition.Sangat cantik.Yang lain tu harga lain sikit dari yang ni,Kalau sejadah yang lain tu free bag tau.

Boleh tengok sejadah-sejadah lain disini – Sejadah Mommyhappy

Tapi umi lebih berkenan dengan warna biru ni.Nasib baik takde warna pink, kalau tidak umi dah sapu jugak.Semualah nak pink kan umi ko ni.

Kalau nak dapatkan bahan pendidikan untuk anak-anak korang boleh la terjah page umi.>>  https://www.facebook.com/Mylittoshop

Terima kasih kerana membaca entry Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

Related Posts

2 thoughts on “Wordless Wednesday #56 | Sejadah Travel Mommyhappy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *