Sampul Duit Raya Dari Public Bank

Assalamualaikum
Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga…hehehe
Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu..
Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya…Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni mybe diorang off Budget kot..
Alhamdulillah..orang dah bagi kan..terima je dengan seikhlas hati..cewahhh…
Kalau tahun lepas aku ada buat special edition kad raya dan sampul duit raya..tapi tahun nie takdelah nampaknya..tak menyempat nak buat semua tu…Lagipun Off budget…mybe next year aku akan buat kad raya..Tengok macam manalah kan..
Rasanya banyak lagi sampul duit raya yang masih tak digunakan kat rumah tu..So,tak payahlah nak membeli..Nanti pi shopping,dapat lagi sampul duit raya kan…
Menghitung masa nak balik je ni..lambat pulak jam ni bergerak kan….oklah..see u tomorrow..ada cerita lagi aku update ye..

31 Comments

  1. cantik la kak. angpau raya yumida pun sellau dpt dri public bank, ambank n maybank. design cantik2. rasa secantik dgn kad raya. bersedia pecahkan duit jadi note rm1…utk budak2 dtg beraya

  2. cantik sampul raya..tak yah susah beli kan. kena get ready awal ni..siap sekali duit raya 🙂

  3. wife suruh officemate tukar duit kat public bank minggu lepas tapi tak dapat sampul pun.

  4. Cantik sampul raya. ^_^ dulu kecik2 ana suke simpan sampul wat koleksi. Hik3

  5. Wahh dah ready sampul raya dah… bolehlah dtg beraya nanti hehee… 😀

  6. ayu xtau la dapat x sampul bank. suh kawan tukarkan.. hopefully dapat. smlm dapat dari MR DIY. belanja RM30 dapat 1 bungkus.hehe..seronok kan dapat sampul.

  7. cantik, time nak dekat raya mesti dpt sampul percuma klau beli sesuatu kan..:)

  8. kecik jer tahun ni punya ek… warna biru air ok laa… not bad… janji ada sampul yer tak… hehehe…

  9. salam bw di blan ramadhan..maaf da lama tak bw..wah,cantik la sampul tu..hehe 😀

  10. Kakak maca busy pulak sampai terlupa. Nak kena ambil jugalah ni ke bank..

  11. sampul duit raya tahun lepas pon boleh pakai lagi..saya tak kisah sangat pasal sampul duit nih..yang penting orang bagi dah le..
    sampul duit tu memang cantik lah

  12. samalah kita.. tahun ni terlepas pulak nak buat kad raya. hehe

  13. patutlah gatal je tapak tgn nih..nak dpt duit raya rupanya..hehe ^_^

  14. Samul raya yang paling femes aku rasa public bank. hehehe, mesti ada nampak sampul public bank.

    adarain.com

  15. ehheheh..elya pun sama last year nye sampul raya yg ofis bagi pun tak abi guna lagi..haha

  16. office lan punya sampul raya yang last year pun tak abis guna lagi…banyak guna sampul orang lain…hahaha..

    Regards,
    -Strider-

  17. Kita pun dah banyak sampul duit raya..duit aje belum banyak lagi..he..he

  18. Assalamualaikum kak ida, heee sampul duit raya! nak cari la, hehe raya nak dekat dah ni. hihii singgah menabung groupon sini~~~

  19. Sampul raya tahun lepas banyak lagi…:-)

  20. senang je dpt sampul raya skarang nih..;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.