Sambut Hari Ibu di Double Tree Johor Bahru | Beberapa hari lagi je sambutan Hari Ibu ni.Mesti korang tengah fikirkan kat mana nak sambut hari ibu.Tempat makan untuk sambut hari ibu ni banyak tau.Pilih jelah nak hidangan macam mana untuk meraikan mereka yang tersayang.
Sesekali kita nak meraikan mereka.Memanglah hari-hari tu dikatakan hari ibu,tapi bila adanya Mothers Day ni,kita beri layanan istimewa kat ibu-ibu kita.Kita ber “Me Time” bersama ibu kita.Sunggahlah mereka terharu..
Double Tree By Hilton Johor Bahru ada menyediakan Pakej untuk sambutan hari ibu.Yang menariknya mereka menawarkan harga yang sangat berbaloi dengan hidangan yang bagi aku cukup-cukup hebat dan sedap.
Semasa preview aku di Double Tree Johor Bahru,sempatlah merasa segala juadah sempena hari ibu yang akan tiba tak lama lagi.
Menu Utama Makan Kitchen
Menu Itallian Trattoria
Antara ibu-ibu JDT Bloggers yang diraikan..Yang single pun ada lagi tu…
Jika korang berminat untuk memberikan hadiah yang istimewa untuk ibu tersayang,apa kata korang #HiTeaWithHilton .Tentunya ada moment menarik yang akan korang create dan dijadikan kenangan paling indah buat korang dan ibu tersayang.
Harga
RM120 nett ( Dewasa)
RM60 nett (Kanak-kanak)
Jika korang menempah di Makan Kitchen , Ibu- ibu juga akan dimanjakan dengan servis Manicure yang telah dibuat oleh Pihak Hotel berkolaborasi dengan Pihak CynBolic dengan harga
RM108 nett (dewasa)
RM54 nett (Kanak-kanak)
Untuk tempahan
Tel : +607 -268 6868 fax: +607 – 268 6888
Email : johorbahru.info@hilton.com
Facebook : doubletreeJB
IG: doubletreejb
Website : Double Tree JB
→Thanks for Reading kisahsidairy.com←
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com
Subhanallah. menarik tertarik ! 😀
meriahnya
Semua sedap..berbaloi dengan hargaya ..
sdap2 maknan dia..:)
i is lapo..teringat pie tee
menu-menu dia mengancam sungguh..mabeles..
haah..meriah sangat
haah..memang semua sedap² cik nor
assalamualaikum eda…tengok gambo jer dah lapo ni..
sedapnya makanan nya tu..
Ya Allah nampak sedap kemain tuh hahaha I am cannot laaa
Erni Hasmiza
selamat hari mak