RANDOM

Salam Pagi Sabtu

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..Sure korang tengah nyenyak sambung tido kan??? Macam biasa aku dah terpacak dekat office waktu nie..Sempat buatkan En.husband Nasi lemak…Nasib baik hari nie hari sabtu.Kalau hari biasa memang tak dapat nak buatkan nasi lemak la..Biasalah kalau hari biasa nie banyak kenderaan..Jammed pulak tu..Tadi dari rumah 7.25 pagi..So 7.40 dah sampai..
ihsan google
Hari sabtu nie rasa memang malas nak kerja.Yelah separuh hari je kan…ketak ketuk keyboard nie,dahpun pukul 12..
Tengah sakit hati dengan Mr.Posmen yang tidak bertanggungjawab dalam penghantaran..Sepatutnya ada delivery kali kedua,tapi delivery yang pertama dah hantar surat.
Yang ada kes lagi,Orang dlam rumah ada,takat hon 2-3 kali dah terus letak surat…Belum sempat aku nak keluar ambil lagi…Bukan aku seorang je yang mengalami nasib yang sama.Ada tu siap marah-marah lagi sebab takde orang keluar cepat…Konon dia banyak kerja nak buat.
Kalau kita tak gunakan pos laju.xde nya driver tu nak dapat gaji tau..baik guna delivery lain,,,
ihsan google
Ok..ok….keep calm…buat kerja sampai kul 12 tengahari..Lepas tu balik..Petang nie aku ada buat pelancaran Mini Segmen untuk korang..Tunggu ea..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(18) Comments

  1. blogger lelaki says:

    salam sabtu..selamat bercuti..bleh rileks dgn family

  2. Aefa Aerisya says:

    selamat bekerja akak. hihi. sonoknye dok umah~~ 😛

  3. Bahrain says:

    semua pos pun macam tu juga sama ada kerajaan ngan swasta..punya lam malas nak masuk kg aku..iklan je gempak..

  4. Selamat meluangkan masa dgn keluarga akak 🙂

    #Salam kenal , saya follow sini ye .

  5. salam pagi sabtu kak.. selamat bekerja pada hari ini dan bercuti pada esok hari.. 😀

  6. malasnya posmen tu..sy pulak geram ngan gdex..huhu
    boleh pulak dia xtau jln masuk kampung, asyik suh tgu kat jln besar je..da byk kali gdex mcm tu..
    sorilaa tetiba luah perasaan kat sini..huhu
    happy weekend! sy pula esok dah kerja 🙂

  7. Anonymous says:

    L'occasion de faire un point sur le conflit syrien, deux ans apr猫s les premi猫res manifestations anti Bachar alAssad, et de faire partager son exp茅rience du journalisme engag茅.Rappelez vous. [url=http://www.euclidconsortium.org/asp/casquette.asp]casquette ny pas cher[/url] Tous semblent prendre un malin plaisir se donner la r et cette bonne humeur est tr vite communicative.Ne riez pas, ce n pas toujours rigolo de jouer au chat et la souris ! [url=http://www.datandesigns.com.au/gatekeeper/]bonnet avec pompon[/url] Ainsi le choix de sa console se faisait en fonction du personnage que l'on portait le plus dans son cuCette p茅riode a aussi marqu茅 l'apparition de licences exclusives sur console.Les Fran莽ais ont une voiture dans la t锚te.

  8. Seronok sangat hari minggu. Dapat relaks kejap lepas hectic weekdays. Kalau ada nasi lemak, memang penambah perisa hari minggu. yummy~

  9. Raudzah Z says:

    Salam Sabtu Aida and selamat berhujung minggu…

  10. Heehehe nasib baik posmen umah akak ok dik.. Sabo yerkk…

  11. Salam sabtu.. sabarlah.. semoga ceria.. 🙂

  12. selamat gembira bersama keluarga

  13. Anonymous says:

    mmg posmen pos laju garang giler..hehehe..

  14. Happy weekend…. Saba je…

  15. selamat bercuti di hujung minggu 🙂

  16. salam akak.. baru berkesempatan balas jejak 🙂

  17. tahu tak.saya kadang kadang kalau drngar org ketukpintu, buka pintu bg hint dulu
    tp pernah juga tjadi.kita tak dgr.
    bila buka muka mcm singa lapar je.
    no phone dh ada call j la kan.

  18. Affy Afiqah says:

    setakat ni belum pernah alami lagi, abang posmen yang hantar barang2 ika ok je, peramah juga laa,
    tapi apa pun jangan lupa ucap terima kasih pada mereka-mereka yang hantar barang2 kita or surat dan sebagainya…
    yang kurang sopan tu, anggap jela mereka penat bekerja huk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *