SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU

buffet ramadahan The Westin Desaru

SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU kali ni menampilkan menu Mediterranean dan juga melayu dengan harga Early Bird RM98 seorang.

Menarik kan menu Ramadhan kali ni.At least kita jumpalah menu lain selain menu-menu melayu.Sesekali nak jugak ubah selera tekak ni.Kalau makan menu yang sama ni bosan jugak.Jadi korang mesti masukkan list tempat berbuka puasa di johor.

Umi paling suka tengok pelbagai dessert diorang tau.Ada baklava, ada menu kuih muih melayu.Jadi kita boleh rasalah kedua-duanya.

Dan untuk menu lain seperti ayam kat bawah ni, serius umi lupa nama dia tau.Memang sedap.Makan dengan nasi beryani atau nasi putih pun sedap tau.

SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU

Dan sudah pastinya kat sini tetap ada Laksa Johor walaupun dengan Chef yang berlainan untuk tahun ni.

SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU

Yang ni korang kena ambil tau.Sangat sedap dan juicy daging dia.Kiranya cukup rempah didalamnya lah kan.

SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU

Puas hati betul umi tengok kuih dan dessert kat sini tau.Ikutkan semua nak makan, tapi apakan daya perut ni dah tak boleh nak terima.

Yang bestnya bila berbuka puasa kat sini, korang dapatlah menikmati udara laut dan suasana di tepi pantai.Kalau malam memang cantik bila dilimpahi dengan sinaran lampu sekitarnya.

SAJIAN DUA BENUA BUFFET RAMADHAN THE WESTIN DESARU

Ada juga beberapa live stall yang korang akan nampak diluar tu nanti.Lagilah meriah kan.

Surau pun ada berdekatan dengan tempat makan The Westin Desaru ni.Teh tarik kat sini pun sedap korang, jadi silalah cuba ye bila korang datang berbuka puasa di The Westin Desaru ni.Yang penting sajian dua benua buffet ramadhan The Westin Desaru ni memang sedap.Itu tekak umilah, kalau korang umi tak taulah kan.Tekak masing-masing.hahah

Banyak menu-menu lain yang umi dah letak di dalam page umi dibawah ni.

Tengok dah menu-menu di dalam page umi tu? Jom kita tengok pula harga untuk berbuka puasa di The Westin Desaru ni.
???????? ??? ????? ?????? ?????? @westindesaru kali ni menggabungkan menu hidangan Mediterranean dan melayu oleh Cheff Jeffry.Ada laksa Johor, Udang Galah lemak cilipadi, Nestum Prawn, Nasi Beryani Kambing Hydrebad, rendang daging minang, waffle yang rangup dan pelbagai jenis dessert serta baklava.
Banyak betul menu dia kan.Nanti dah boleh masuk list tempat berbuka puasa di Johor yang perlu korang cuba

???????? ??? ????? ?????? ??????
? Seasonal Tastes, The Westin Desaru Coast Resort
?️ 27 Mac – 12 April 2023
? 6.30pm – 10.00pm
Harga Early Bird (beli dari 1 – 26 Mac 2023)
RM98+ seorang
?Harga Biasa
RM128+ seorang
✨ Beli 10 PERCUMA 1 untuk kedua-dua harga.
Untuk tempahan dan pertanyaan:
? 07-838 3333
? 012-789 2092
? fb.westindesaru@westin.com
#buffetdinnerjohor #buffetramadhanjohor2023 #buffetramadhanjohor #kisahsidairydotcom #JDTBlogger

1 Comment

  1. murah juga harga early birds tu. Kalau buat majlis buka puasa under company boleh dapat free seats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *