Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum Kurangkan Tanda Penuaan

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum Kurangkan Tanda Penuaan nak-nak untuk wanita yang semakin berusia macam umi ni.Nak nampak muda walaupun usia dah semakin tua

Biarlah usia tu semakin tua kan, tapi wajah masih lagi nak muda remaja.Yelah, kulit saya bukan kulit awak.Bila kulit kita ni nampak muda, barulah ada keyakinan bila didepan orang.Nak-nak bagi mereka yang bekerja dan berjumpa dengan orang ramai.Bila muka nampak kedut, kulit pulak kusam, dagu berlapis dan kulit dah mula kendur nak jumpa orang pun kita segan.Nampak macam tua sebelum usia la pulak kan.

Jadi salah satu benda yang wajib kita titik beratkan adalah penjagaan kulit muka dengan produk yang sesuai dengan kita sendiri.Memang diluar sana, pelbagai jenis produk yang boleh kita cuba, tetapi ianya sesuai atau tidak kita tak tau kan.Sampai umi pun pening kepala nak pilih produk mana yang sesuai untuk gunakan.Yelah, nak juga nampak macam 30-an walau umur dah masuk 40-an.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Baru-baru ni Safi Malaysia telah mengeluarkan satu produk yang kena sangat dengan apa yang umi nak iaitu Safi Youth Gold Lifting C Duo Serum.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum ni dapat merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.

Dan ia juga dapat mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit je tau.Wow ke tak wow!! haruslah umi kena cuba produk yang bagus ni.Barulah tampil lebih mudah dengan wajah yang lebih anjal, runcing dan tirus.

Safi Youth Gold Lifting C Duo Serum ini diformulasikan dengan Teknologi Golden C-Lift, kombinasi Vitamin C dan Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.Korang boleh tengok gambar Safi Youth Lifting 24k serum cleanser di bawah ni.Korang akan nampak nano emas 24k di dalamnya

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Kalau korang nak lagi berkesan kena ambil dua siri ni untuk nampak lebih cantik dari umi..EH!! umi memang sentiasa cantiik lebih-lebih lagi bila dah menggunakan Lifting 24K Serum Cleanser  dan Lifting Golden C Duo Serum ni.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Ia diperkaya dengan Duo Age Correction Actives, iaitu gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi 7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan kulit  yang mampu

  • Menegangkan kulit
  • Meningkatkan keanjalan
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan
  • Meningkatkan kelembapan kulit
  • Melindungi kulit dari pengoksidaan
  • Meningkatkan kehalusan kulit
  • Memperbaiki kulit rosak

Ia berdasarkan  ujian saintifik dan klinikal.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Rangkaian baharu antipenuaan dan menganjal Safi Youth Gold dengan formulasi dipertingkatkan oleh Safi Rania Gold.Ia mengangal dan mengurangkan dagu berlapis untuk wajah tampil lebih anjal, runcing dan tirus dan korang boleh nampak kesan pemakaiannya dalam masa 15 minit je untuk nampak lebih muda dari usia.

Wow!! Jadinya kalau umi umur 40 ni, confirm akan lebih muda dalam 20-an gitu..

Haishh wajib la try kan.

Review umi menggunakan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum 

Umi suka tektsur pada Lifting Golden C Duo Serum ni sebab ia tidak melekat dan mudah meresap masuk dalam kulit.Jadi tak tunggu lama bila nak pakai make up ke apa.Dan ia lebih ringan.Lagi satu umi suka betul bauan dari Safi Youth Gold Lifting cleanser ni.Wangi uii..

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Mesti korang pun teruja macam umi nak menggunakan macam umi ni kan.So, apa lagi kena cepat-cepatkan dapatkan Safi Youth Gold Lifting C Duo Serum ni di semua cawangan farmasi watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta lama e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada dengan harga yang mampu milik.

Lifting Golden C Duo Serum – https://bit.ly/3izM0fm
Lifting 24K Serum Cleanser – https://bit.ly/3FpssEj

Harga Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

  • Lifting Golden C Duo Serum – RM 59.00
  • Lifting 24K Serum Cleanser – RM19.80

1 Comment

  1. Menarik! Kena try secara konsisten nih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *