Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung

safi shyala hijab hair care expert

Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung.Lega rasanya ada syampu yang dapat menyelesaikan masalah mereka yang berhijab.

Seringkali wanita yang bertudung mengeluh kerana rambut mereka sering rosak.Wanita memang mudah mengalami masalah kulit kepala dan rambut yang merungsingkan seperti berkelumumur, rambut gugur,rambut kering, berminyak dan berbau khusus mereka yang berhijab.

Masalah ini menjadi masalah yang paling besar dalam kehidupan wanita yang berhijab kerana ia mempengaruhi kehidupan mereka.Bila ada masalah-masalah macam ni, timbul rasa kurang percaya pada diri, kurang keyakinan diri dan selalu sangat rasa rendah diri bila bertemu dengan orang ramai.

Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung

Jadi dengan adanya Safi Shayla kini dengan teknologi hijab scalp Biotics dapat membantu wanita yang berhijab untuk mendapatkan rambut yang sihat dan lebat.

Safi Shayla memperkenalkan pakar rambut wanita berhijab(Hijab Haircare Expert), kini dipertingkatkan dengan teknologi pertama Breakthrough Hijab Scalps Biotics yang dikenali untuk mengekalkan keseimbangan dan kesihatan mikroblom kulit kepala bagi mencapai rambut berhijab yang lebih sihat dan lebat.

Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung

Dengan adanya Safi Shayla Hijab Scalp Biotics ni dapatlah membantu mereka yang mempunyai rambut yang bermasalah.Selalunya wanita berhijab berumur dari 18-35 tahun masih tidak menggunakan syampu atau produk penjagaan rambut yang khas untuk rambut berhijab.Sampai dan mengalami masalah kulit kepala barulah mereka akan mencari produk yang dapat membantu mereka.

Hasil penyelidikan Safi Research Institue (SRI), kesihatan mikrobiom kulit kepala wanita yang berhijab didapati kurang seimbang berbanding dengan kulit kepala yang tidak berhijab.komposisi bakteria jahat yang ada pada permukaan kulit kepala adalah berlebihan daripada bakteria yang baik akibat faktor cuaca yang panas dan lembap.

Hasilnya, pelbagai masalah kutli kepala dan rambut seperti kelumumur, rambut gugur dan kulit kepala berbau dan gatal mudah berlaku kepada wanita yang berhijab.Oleh itu, rambut berhijab memerlukan penjagaan yang rapi.

Safi Shayla kini telah meningkatkan lagi teknologi  mereka dan diformulasi dengan rumusan revolusi teknologi Hijab Scalp Biotics, pertama didunia.Diinspirasi daripada Microbiome Science, ia dicipta khas dengan rumusan probiotik untuk membantu mencapai keseimbangan mikrobiom kulit kepala.Dengan kulit kepala yang sihat, rambut berhijab lebih sihat dan lebat.

 

Ia juga diperkuatkan dengan 7 Habbatus sauda Complex untuk membekalkan nutrien yang secukupnya kepada kulit kepala dan rambut.

Bagi membantu mengatasi masalah rambut kepam yang sering dialami oleh wanita berhija, rangkaiannya juga dipertingkan untuk memberi haruman yang berpanjangan selama 72 JAM walaupun wanita berhijab sepanjang hari.

Jadi, mulakan dengan penjagaan yang mantap dengan Syampu Safi Shayla.Tersedia dalam pelbagai variasi yang khas dirumus untuk pelbagai masalah kulit kepala dan rambut yang kerap dihadapi oleh rambut berhijab.

TOP 5 SYAMPU SHAYLA YANG PALING POPULAR

#1 Syampu Anti kelumumur Safi Shayla

Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung

 

Ia berkesan mengatasi masalah kelumumur dengan menghilangkan 99.9% penyebab kelumumur, serta melegakan kegatalan kulit kepala dengan sensasi dingin.

2 #Syampu Kawalan Rambut Gugur

Safi Shayla Hair Fall Control dapat menguatkan struktur rambut dari akar, mengurangkan keguguran rambut dan memperbaiki rambut yang rapuh.

#3 Syampu Licin Terurus

Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung

Syampu Licin Terurus dapat memberikan kelembutan dan melicinkan rambut yang kering dan susah diurus.Membuatkan rambut lebih licin, lembut dan senang disikat.Tidak lagi frizzy dan serabut.

#4 Syampu Segar Bermaya

Rasa yang segar dan sensasi dinginnya membersih secara mendalam dan mengurangkan minyak kulit kepala agar rambut ringan, segar dan bermaya.

#5 Syampu Itch Control

Ia dapat menghilangkan kegatalan kulit kepala segera dengan sensasi dingin agar kulit kepala rasa lega dan selesa.

Korang yang nak rambut sihat, segar dan lebat menjelang raya ni dan tampil menawan dengan rambut lebat boleh la dapatkan Safi Shayla ni.Ia menjadi satu kewajipan untuk mereka yang bertudung menggunakan penjagaan rambut yang khas dirumus untuk berhijab.

Sepertimana kita amalkan keseimbangan dari segi pengambilan makanan atau pengguana tenaga selama sebulan dalam bulan ramadhan ni, penting juga untuk memastikan keseimbangan kondisi kulit kepala supaya boleh tampil dengan rambut sihat cantik dan lebat pada hari raya nanti.

Jom cubalah Safi Shayla Dengan Teknologi Scalps Biotics Untuk Mereka Yang Bertudung sekarang di mana-mana stor berdekatan korang seperti Mydin, Econsave, Lotus, 99 Speedmart, Giant, TF Value, Watsons, Guardian etc, ataupun dari laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee

 

 

 

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *