kisahsidairy.com lifestyle blogger ruang iklan

Ruang Tapak Iklan untuk Disewakan di blog Kisahsidairy

Assalamualaikum
ruang iklan untuk disewa

Hai semua…Ruang Iklan untuk disewa di blog ini dengan harga yang berpatutan.. Sempena dengan bulan kelahiran Nur awfiyah yang pertama, blog ini akan memberikan harga sewaan yang istimewa untuk korang yang berminat.

Sesiapa yang berminat untuk mempromosikan Shopping online/blog atau servis mereka bolehlah emelkan kepada saya di alamat emel :sitirohaida81@gmail.com
Promosi akan tamat sehingga 30 April 2015.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(13) Comments

  1. Bagus KD….. banyak improvement ….. dengan iklan bisness lagi, moga berjaya ye.

  2. Semakin rancak semain menjada income..
    Kakak ni tak ada apa nak diiklankan..

  3. Wow cik akak nak buka ruang iklan juga..tahniah kak

  4. Bagus ni.. All the best Aida.. 🙂

  5. wah, ad wat tuk iklan

  6. Hehe. Menarik ni.

  7. sambil tulis blog sambil jana pendapatan sampingan..:)

  8. as'salam…
    wahhh berapa hrga istimewa tu..heee
    ade free x.. =p gurau je

  9. Semoga terus success yer akak..:)

  10. Alhamdulillah ramai blogger yang sudah mampu menjana pendapatan melalui blog kan kak .. semoga terus sukses blog akak 🙂

  11. Ada promosi ruang iklan yer… Menarik nie, moga dapat banyak iklan yer ^^

  12. wah.. sudah mula melangkah setapak kehadapat dalam berblog.. all the best..

  13. Sya Nadia says:

    Wah..Best ni.. nanti akk email Sya detail.. mana tau kot berkenan..ada Benda juga nak iklankan ni..
    syahidatul8[at]gmail[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *