Rezeki Ramadhan:cheque Nuffnang Dah Sampai

                                                                        Assalamualaikum
Salam ramdhan..dah buat persiapan berbuka ke semua…aku belum lagi..selalunyanmasak dalam pukul 4 atau 5 petang..jadi makanan boleh sampai ke sahur..hehehe…tu time tak keje je lah..kalau keje, confirm sahur kena masak jugak.
Alhamdulillah. Rezeki bulan ramadhan, cheque Nuffnang baru je sampai..Ingatkan sampai selepas raya..Lepas lah beli baju raya..heheh..of course turn beli baju raya ummi, sebab nur awfiyah dah ready semua..

Heheh..kali ni turn ummi ye..alhamdulillah..selai dari tu, aku dah dapat kad raya dari seorang blogger..
Nantikan entry seterusnya….by the way, thanks Nuffnang..

34 Comments

  1. bestnya bestnyaaaa

  2. Tahniah ;D

  3. Boleh buat beli baju baby tu kak.. Hihi

  4. tahniah dear…

  5. wah.. bestnya kak. alhamdulilah rezeki bulan ramadhan ๐Ÿ™‚

  6. waaa…syokla boleh smbung shoping raya lg .

  7. Alhamdulillah selamat sampai..fiza pun dah dapat..daptlah tambah sikit duit raya kan ๐Ÿ™‚

  8. Alhamdulillah kan Ida, at least ada "sumber lain" time dekat-dekat raya ni..selamat shopping baju raya..:)

  9. Alhamdulillah….bestnya…dah lama tak cash out…ni yang rasa nak jenguk Nuffnang ni

  10. Alhamdulillah..syukur. Rezeki umi awfiyah pulak. ๐Ÿ™‚

  11. ehem rezeki tu..

  12. tahniah.. saya yg hari tu baru je sempat buat cek deposit..

  13. rezeki.. alhamdulillah ๐Ÿ™‚

  14. alhamdulillah dapat jugak merasa..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.