HOTEL

Review place – Tanjung Sepang Resort

Assalamualaikum

Wah !!!! rase nak review tempat nie .Dari pengalaman sahabat yang pergi tempat nie memang nampak menarik..Kalau tengok website die pun boleh tertarik der…
Tanjug Sepang nie terletak di kawasan kota tinggi Johor Darul Takzim (wahhh…penuh gitu)
Tempatnye bersih…Ade Chalet,Swimming Pool ,Function Room dan Beach..Mesti la kan..name pun tepi laut..haha
Kadar sewa yang dikenakan pun amat la berpatutan..Memang aku belum pergi tempat nie walaupun jarak jauh dari rumah aku nie xsampai ler 3-4 jam perjalanan..Tapi xsemua tempat nak diterokai kan?
Yang mane orang kate menarik tu la,kite akan review..kalau puas hati ,baru la pergi..Memang bercita-cita untuk pergi ke sini nanti..tengoklah minggu depan ke…tahun depan ke..Mak kata,time cuaca sekarang nie jangan gi pantai..tak elok..Biasalah kan orang tua…menasihati tu perlu untuk melindungi anaknya..
Jom review skit
Chalet
Nie pemandangan Chalet
Swimming Pool
Function Room
Beach

siap ade map lagi
Kalau korang berkenan boleh ler klik atas nie

Untuk Booking boleh call >>>>>. Sawah-0197639594
tu jer
bye

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(5) Comments

  1. Khairul Zamri says:

    terbaik boleh cuba pegi nnti 🙂

  2. La… kakak boleh tak tahu ada Tg Sepang Beach Resort di tempat kita. Tak pernah nampak signboard tu yg tak tahu.

  3. pernah dengar..tp xtau ler view tu secantik nie kan

  4. Meh kita pakat-pakat pergi sini nak? Hihi…

    psst: Kakak bukan org KT dan tinggal di JB tapi ada kakak tinggal di Kota Tinggi selalu ke sana Haida..

  5. slam… maaf sekaf=dar nk mebetulkn nama… nama pemilik ialh en sawal.. bukan SAWAH.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *