Ranking Alexa Ogos kisahsidairydotcom

Assalamualaikum
Rasanya dah lama tak cerita tentang Ranking Alexa nie kan..Last update pasal Ranking alexa nie bulan 5 lepas…Kira tahun ni jugak la kan…
Sejak penurunan ranking alexa ni macam tak best semangat pulak nak update..hehehe…amboi-amboi..teruk sangat ke…Of courselah..Salah siapa??? Salah sendiri sebab tak consisten dalam berblogging…
Entah ke laut mana perginya…Tapi takpelah..No Big Deal pasal tu.Janji happy…Tapi bila check pepagi tadi,tengok..alhamdulillah..Bawah 1k…Melonjat-lonjat macam kera pulak…hahaha..tipu..mau orang tengok gelak-gelak bila aku loncat-loncat…Aiseehhhh..mana boleh lonjat-lonjat kegumbiraan…Lain ler bawak 500..baru syok OOOOO..
alexa
Ranking Alexa pada 18 August 2014..
Alhamdulillah…agak-agak akan lebih baik atau menurun..hoh!!! tak taulah ye…we will see….
Entry tentang Ranking Alexa Kisahsidairydotcom
Kisah Ranking Alexa & pageviews
Ranking Alexa kisahsidairydotcom November
Ranking Aleca Menurun
Ranking Alexa kisahsidairy.com

23 Comments

  1. mama tak tahu bape.. tak semak lagi.. hihi

  2. Tahniah.. 😉

  3. Assalammualaikum…. KD,

    wahhh… terbaik ranking KD nie… macam mana mselim3 nak kejar nie…hehhe. Takper persaingan yang baik.. keep up!

    mselim3

  4. Alhamdulillah… sha masih 3ribu lebeyyyyy…. huwaaaa tak dapat kejar kak ida….

  5. Tahniah… Sy mmg menjunam lpas raya hari tu.. Jnuh nk up balik..

  6. Sejak raya malas pula tengok alexa..hehe..

  7. Tahniah! Ranking MY dah bawah 1K… Semoga jd pemangkin utk lebih bersemangat lagi berblogging!

  8. akak punyab ranking tak taulah menjunam ke arah mana..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.