Ranking Alexa Kisahsidairy Menurun

Assalamualaikum
Dah lama sebenarnya tak check Ranking Alexa untuk blog nie..Sejak dua bulan lepas aktiviti berblogging berkurangan sebab kemalasan nak update entry dan juga blogwalking…
Bila dah tak rajin nak blogwalking dan update entry,kuranglah pengunjung yang datang kan..
Hari nie saja nak semak balik berapa agaknya penurunan blog nie dari bulan november lepas
Ranking Alexa Kisahsidairydotcom November
Klik link atas nie ..Entry terdahulu yang mencatatkan ranking Alexa di malaysian adalah 665 yang bagi aku dah cukup membanggakan…
Tapi hari ini,dah cukup menyedihkan…Untuk memulihkan ranking nie,kena lah ambil masa dan peluang untuk mengubahnya…
alexa
betapa banyak penurunnya tu…
harap lepas ini akan lebih baik.. Kalau kroang nak tau mengenai alexa..Boleh baca di entry Bubblynotes..
Nampak sangat pemalas…hahahaha… kejar masa nak buat kerja nie…

Loading

28 Comments

  1. ok lah tu kak, mama corot ni… cencorot mama jadiknya

  2. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    ok lah nie.. terbaik lagi .

    mselim3

  3. trun skit ja kak . masih berada di zon selesa ^_^

  4. akak pun dah lama tak check KSD..masih ribu raban lagi kut..haha

  5. take ur time k

  6. Masih ditahap yg baik. Kena rajinlah publish entri dan bw…cepat turunnya nanti.

  7. Assalamualaikum kak. heee takpe2. nanti kejar lagi berblogging ni. in shaa Allah boleh naik balik ranking ni ๐Ÿ™‚

  8. tq for sharing psl alexa…. kena 'kerja keras' lagi lah untuk naikkan balik ranking tu ye

  9. Nanti naiklah tu..tapi memang struggle nak maintain Alexa ranking ni…

  10. tahniah
    hebak dah pencapaian tu ๐Ÿ™‚

  11. tahniah
    hebak dah pencapaian tu ๐Ÿ™‚

  12. dah ok dah tu…kena maintainkan je ๐Ÿ™‚

  13. ok la tu..akak lak dulu 400+ je..sekarang 3 ribu kot..hahahahaha

  14. Tahniaha aida…atas dari seribu dah tu..sya pnya blog tak tau la..hehe

  15. Usaha lagi kak pasni..Fiza pun tak check sangat..hihi..asal happy berblogging ๐Ÿ™‚

  16. wah hebat lah kak dia…hihi…
    cik akak alexa entah kemana nieh kak..hihi

  17. kenit punya takyah tengok la memang turun macam air hujan hahaha ๐Ÿ˜€

  18. takpe la sis..

  19. all the best kak.. im sure u can.. chayookkk ๐Ÿ˜€

  20. fae pun x active blogging and bw beberapa minggu yang lalu

  21. yana tak pernah cek pon .. tah mcm tak reti jerk. hehehhh chaiyok kak !! up entry yg hot2. hehehh

  22. ika tak pernah pun check ni…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *