Ranking Alexa Kisahsidairy dot com

Assalamualaikum
hehehe….ketawa dulu…aku saja teringin jugak nak tengok jugak ranking kisahsidairy nie di Alexa..
Tengok ramai blogger buat macam tu..So,saja-saja aku nak tengok setakat mana penerimaan blog nie dalam ranking alexa tu..
Mana tau membanggakan aku…ada sikit semangat untuk terus berblogging kan…agak-agak bagus ke kalau macam nie..sebab aku tak tau sangat pasal nie…Orang lain lagi hebat dari aku..bawah 1000 je kan..oklah tu..janji rakan -rakan alam maya aku kenal siapa kisahsidairy nie..hehehe

35 Comments

  1. tahniah kak.. semakin baik tu.. lagi pun akak baru tukar kepada dot com kan?

  2. Hehe buat ya.. 🙂 bestnya dah pegang angka 1+++…

  3. tahniah, semoga menjadi semangat untuk terus berblogging 🙂

  4. sikit lagi tu kak,, mama punya 13++.. haha… jenuh nak mengejar…

  5. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    dah ok lah rangking alexa dah semakin naik.. insaallah ader peningkatan..

    mselim3

  6. tahniah aida, dah ok tu..semoga terus bersemangat k..

  7. Dah tinggi ranking tu. Usaha lagi nanti mesti naik lagi. Yang penting kami kenal akak kan

  8. Usaha terus Siti, in sya allah kejayaan sentiasa menanti.

  9. Sama la kita kann…lama gak tak jenguk alexia rank nih….tah bape angka tak tau laa….:)

  10. tahniah 🙂

  11. Deabak la kak! hehe. Kenit punyer ribu riban lagi malas nak check hahaha. Terus bersemangat tuk berblogging…kenit sokong akak (^_^)

  12. bkn senang nak dok kat tpt tuh …

  13. wah…akak…bestlah..tak lama masuk angka 3 tu..hihi

  14. dah lama tak jenguk alexa ni. dulu2 rajin la jugak.. sekarang dah malas. Yg tak malas update blog jer 😀

  15. tahniah sis..

  16. Tahniah2..bukan senang nak dapat macam ni..hehe..

  17. Perghh~~~ Oke lah tu. Boleh meningkat lagi. Blog pun dah bertukar. Pink gittew. Keep it up. Eimah suka yang bru punya blogskin. Comel. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.