Ranking Alexa Kisahsidairy dot com

Assalamualaikum
hehehe….ketawa dulu…aku saja teringin jugak nak tengok jugak ranking kisahsidairy nie di Alexa..
Tengok ramai blogger buat macam tu..So,saja-saja aku nak tengok setakat mana penerimaan blog nie dalam ranking alexa tu..
Mana tau membanggakan aku…ada sikit semangat untuk terus berblogging kan…agak-agak bagus ke kalau macam nie..sebab aku tak tau sangat pasal nie…Orang lain lagi hebat dari aku..bawah 1000 je kan..oklah tu..janji rakan -rakan alam maya aku kenal siapa kisahsidairy nie..hehehe

Loading

35 Comments

  1. tahniah kak.. semakin baik tu.. lagi pun akak baru tukar kepada dot com kan?

  2. Hehe buat ya.. ๐Ÿ™‚ bestnya dah pegang angka 1+++…

  3. Deabak la kak! hehe. Kenit punyer ribu riban lagi malas nak check hahaha. Terus bersemangat tuk berblogging…kenit sokong akak (^_^)

  4. tahniah, semoga menjadi semangat untuk terus berblogging ๐Ÿ™‚

  5. wow congratssss

  6. tahniah diucapkan kak, semoga bertambah naik lagi yer lepas ni…

  7. bkn senang nak dok kat tpt tuh …

  8. sikit lagi tu kak,, mama punya 13++.. haha… jenuh nak mengejar…

  9. tahniah, saya tk capai lagi hu..hu..

  10. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    dah ok lah rangking alexa dah semakin naik.. insaallah ader peningkatan..

    mselim3

  11. tahniah aida, dah ok tu..semoga terus bersemangat k..

  12. wah….rank 1k…power nie.

  13. wah…akak…bestlah..tak lama masuk angka 3 tu..hihi

  14. Tahniah.. Tak lama lagi mesti akan dapat bawah 1000..

  15. Still blur2 & tak reti tengok Alexa Rank..

  16. Dah tinggi ranking tu. Usaha lagi nanti mesti naik lagi. Yang penting kami kenal akak kan

  17. Usaha terus Siti, in sya allah kejayaan sentiasa menanti.

  18. dah lama tak jenguk alexa ni. dulu2 rajin la jugak.. sekarang dah malas. Yg tak malas update blog jer ๐Ÿ˜€

  19. Sama la kita kann…lama gak tak jenguk alexia rank nih….tah bape angka tak tau laa….:)

  20. tahniah ๐Ÿ™‚

  21. tahniah kak.. akak, nak link check alexa boleh?

  22. good performance.. xpe. lepas ni boleh try turunkan lagi sampai 1k je..

  23. alhamdulilah terbaiklh kak

  24. Tinggi la tu. Tu ranking dunia. Kira bagus la tu

  25. tahniah sis..

  26. tahniahhhh

  27. Tahniah2..bukan senang nak dapat macam ni..hehe..

  28. Perghh~~~ Oke lah tu. Boleh meningkat lagi. Blog pun dah bertukar. Pink gittew. Keep it up. Eimah suka yang bru punya blogskin. Comel. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *