Ranking Alexa Kisahsdairy.com 11.03.2017

Assalamualaikum 
Hai Korang☺☺☺.Selamat berhujung minggu..Sementara ada masa ni,gigih nak update ranking alexa untuk blog ni.Yes..setiap minggu aku akan update tentang ranking alexa blog ni.
Bukan apa,nak tengok kemampuan blog ni,boleh pergi jauh atau tidak.Sebab Ranking alexa ni pun kir membantu kita untuk menaikkan taraf blog kita kan..Ok..kita tengok Ranking alexa untuk minggu ni..Alhamdulillah..makin baik
check alexa blog
Traffic Rank in MY : 20588
Ranking Alexa yang lepas : SINI
Check Alexa blog : SINI

13 Comments

  1. mesti sign up eh alexa ni kalau nak check ranking Malaysia?

  2. wahh.. tahniah.. teruskan usaha.. 🙂
    boleh ajarkan tak macam mana nak pasang ranking tu ?

  3. fae plak tawar hati dah nak check ranking blog huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.