Ramalan cuaca empat negeri

Assalamualaikum
Dikatakan angin kencang Timur laut dengan kelajuan 60kms dengan ketinggian ombak setinggi 5.5 meter di perairan Kelantan dan Terengganu dijangka berterusan sehingga isnin 9 Disember 2013.
Harap pada masa nie Pekerjaan berkaitan dengan laut kalau boleh dielakkan la…risau juga angin kencang yang laju tu boleh memudaratkan mereka..
Apa pun kat bawah nie aku share sikit dengan korang tentang ramalan cuaca untuk 4 buah Negeri nie.harap berguna untuk korang..Kurangkan aktiviti luaran untuk mengelak kejadian yang tak diingini mahupun untuk kesihatan diri.
Maklumlah musim hujan macam nie,banyak penyakit yang datang..
ramalan cuaca
sumber dari harian metro

Loading

15 Comments

  1. moga mereka semuanya selamat

  2. Assalammualaikum…kisahdairy,

    Moga semua ini cepat berakhir, kesian kat mereka yg mengalami banjir kerosakan harta benda dan nyawa..

    mselim3

  3. Sekarang ni orang kerja kat laut cuti panjang rasanya. Terima kasih perkongsian ini.

  4. moga keadaan semakin membaik..:)

  5. pagi ni alhamdulillah nampak matahari sikit.

  6. Dikatakan kali ini paling dahsyat ujian banjir melanda. Moga ujian ini meningkatkan lagi keimanan kita semua.. Doa-doa dan doa jgn putus mohon padaNya.

  7. Berharap agar air cepat surut..berbelah bagi pulak nak balik johor malam ni 🙁

  8. thanks…info yang sangat berguna,..mohon izin share pada pages saya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  9. kesian sgt tgk banjir ada yg smpi meninggal..
    harap semua nya cpt ok.. huhu
    dear. done klik your nuffnang.hihi

  10. memang teruk banjir kali ni ya, hujan setiap hari tak berhenti, alhamdulillah melaka tak hujan setakat 2hr ni…

  11. Mmg merisaukan.. harap2 tiada kejadian yg lebih buruk berlaku, in shaa Allah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *