#PRU14 akan dikenang

Assalamualaikum

Berakhirlah segala teka teki selama ini.Tahun ini,tahun kedua aku mengundi.Alhamdulillah masih diberi peluang untuk mengundi.

Tempat mengundi tetap sama seperti 5 tahun sebelum ini.Aku mengundi di Kota Tinggi manakala husband aku mengundi di Pasir Gudang.Pagi di PG dan selepas itu terus bertolak balik ke Kota Tinggi.Insyallah,next mengundi nak tukar tempat mengundi yang sama dengan husband.

PRU14 dalam kenangan.Siapa pun yang memerintah,diharapkan dapatlah memberi segala kebaikkan kepada rakyat.Tunaikan segala janji untuk menolong rakyat sendiri yang di dalam kesusahan.Perkara yang lepas,jadikan ia sebagai pengalaman yang berharga untuk rujukan di masa hadapan.

Sudah sah Perdana Menteri kita yang baharu adalah Tun Dr.Mahathir Mohamad.Tahniah Tun M dan harspan kami agar Tun M sentiasa diberikan kesihatan yang baik.Diberikan kudrat untuk mentadbir Negara dengan lebih baik.

Sah,sebagai pengundi bila dakwat sudah dijari..Aku tunjuk ikan tu sebab dah rasa kelaparan tahap maksima masa beratur panjang hari mengundi hari tu.Lepas balik,terus duduk kat meja makanlah gayanya..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Loading

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *