Promosi Merdeka Madness Special Ikea 15 Ogos – 2 Sept 2019

Promosi Merdeka Madness Special Ikea 15 Ogos – 2 Sept 2019 | Perhatian kepada Ikea Lovers.Umi ada nak war-warkan satu berita penting tau.Siapa yang berminat jelah…hahah.

PROMOSI MERDEKA MADNESS IKEA DARI  15 OGOS – 2 SEPTEMBER 2019

Ikea Lovers, Promosi Merdeka Madness bukan sahaja dari barang perabot dan aksesori Ikea yang lain, malah pelbagai menu menarik sempena bulan Merdeka kepada penggemar makanan Ikea tau.

Semalam umi sempat untuk join mencuba pelbagai menu sempena Promosi Merdeka Madness mereka dan bagi umi cukup rugi kalau korang lepaskan peluang untuk merasai Menu Sweeden yang hanya ada di restoran IKEA setahun sekali sahaja iaitu Udang Krai 

ikea promosi merdeka madness

 

Udang Krai bersama Sos Tomato Pedas hanya berharga RM29.90.Hanya di restoran Ikea Malaysia setahun sekali sahaja

Nak makan udang ni bukan sembarangan tau.Ada cara untuk membukanya..Korang boleh lihat di website Ikea

Menu kedua yang menjadi perhatian adalah Hidangan Udang Krai Platter ni.( Udang Krai, Salmon dan udang kecil.Harga RM21.90( Ini pun hanya ada setahun sekali sahaja tau.

 

Bukan nak cerita pasal udang Krai je yang ada setahun sekali ni tau, nak jugak cerita pasal menu pebret orang ramai bila datang ke Ikea.

 

Kalau tengok pada chicken wings ni, umi tau ramai peminatnya kan.Kalau dulu kena beli set 4 dan 6, sekarang ni korang boleh beli by pieces sahaja dengan harga RM2 je.Murah kan.

TAPI….

Hanya pada Isnin hingga Jumaat dari 9 pagi hingga 9 malam dan limited 12pcs untuk sekali belian.Dan tiada pada hari minggu dan public holiday ye..

Apa lagi yang menarik sempena promosi Merdeka ni?

Mestilah ada lagi, Kombo menarik adalah Turf and Surf Combo iaitu Meatball kegemaran ramai dengan Kupang tomato sos..Yummeh tau 

Ye korang, Set Turf and Combo ni hanya RM 29.90 sahaja tau untuk Ikea Family.Kalau bukan Ikea Family harganya RM33.90..

Sebab tu bila dah rajin pergi Ikea, rajinlah buat kad keahlian.

 

 

KRÄFTOR Frozen crayfish in dillbrine juga ada di Ikea Swedish Food Market  tau.Kalau di Ikea Tebrau, di tingkat bawah ikea restoran je tau.

 

Nak lagi ke??Hah ni antara menu yang termasuk di dalam Merdeka Madness iaitu Smoked BBQ Beef Rib with Soup  dengan harga RM36.90 sahaja.

 

Macam mana pulak dengan dessert.Bila dah makan makanan berat tu, nak juga kan pemanis mulut.Dan korang kalau nak tahu, Ikea pun ada tau Durian Dessert Festival..Ajom baca

DURIAN DESSERT FESTIVAL DARI 10 JUNE- 31 AUGUST 2019

Yes, durian dessert korang.. memang tak boleh terlepas peluang ni bila musim durian.Dessert yang sedap-sedap dengan rasa durian memang sedap tak terkata.

Selain dari Kek durian, Puff Durian, sudah semestinya Mochi durian.

WAJIB BELI!!

Sebab apa, sebab mochi tu menggunakan durian D24 guys!! helok sangat tau.

Mochi Durian ni korang boleh beli di Ikea Sweedish Food Market dengan harga RM38.90

Credit Photo : SIS Lin

 

“Get Spotted!”

Apa tu ?? Apa yang nak kena spotted?

Hah..Pastikan kereta korang mempunyai pelekat  IKEA LIMITED EDITION CAR DECAL apabila korang datang ke IKEA TEBRAU dan park kereta korang dari 29 Ogos 2019 sehingga 30 September 2019 untuk memenangi RM50 IKEA Gift Card

*Syarat-Syaratnya*

Dapatkan Sticker Get Car Decal ni dengan berbelanja minimum RM100 dari 29 sehingga 2 september ya.Itu sehingga habis stock.


Banyak lagi yang menarik apabila korang mendaftar sebagai IKEA FAMILY tau.Maklumat lanjut korang boleh lihat di Website Ikea

 

Korang juga boleh mendaftar online atau  terus di Kiosk Ikea Tebrau untuk mendapatkan tawaran-tawaran yang menarik di bawah ni

http://family.ikea.com.my/membership/Family-LogIn.aspx?lang=en

*Temporary card owner wo0th uld need to spend RM200 within 1 year from application date to receive permanent card.

 

Food offer details can be found on website https://www.ikea.com/my/en/stores/restaurant/

Loading

8 thoughts on “Promosi Merdeka Madness Special Ikea 15 Ogos – 2 Sept 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *