Projek 100 bloggers -Bro Framestone

Assalamualaikum
Mencuba itu  tidak ada salahnya.Walaupun blog ini tidak mencapai trafik yang tinggi,tetapi ada sedikit kateria-kateria yang ada dalam list “Projek 100 bloggers” nie.
Projek 100 bloggers ini dikendalikan oleh blogger Bro Framestone dalam mengumpulkan 100 blogger Malaysia yang mampu diketengahkan kepada beberapa syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih.
Kriteria yang di cari adalah :-
1.Mempuyai trafik sehari dalam 500 UV(sekurang-kurangnya)
2.Setiap blog post mendapat 5-10 komen dari pembaca ( sekurang-kurangnya)
3.Bukan blog copy paste,politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.
4.Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog diupdate sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.
6. Duduk di Malaysia dan Warganegara Malaysia.
7. Sanggup memberi komitmen kepada 100 bloggers
8. Lebih diberi keutamaan kepada blogger ber’niche ,kekeluargaan,remaja perempuan(personal),remaja lelaki(personal),teknologi,keusahawanan,makanan.
Kita hanya mampu untuk mencuba dan mencuba jika mahu terus berjaya.
kalau korang nak mencuba jugak jom klik link bawah nie ye


Moh ramai-ramai mencuba nasib..

19 Comments

  1. Gud Luck..
    rasa nak try tapi kriteria yang pertama jer dah failed..huhu

  2. goodluck ^^ huhu traffic fae paling tinggi pun 200+

  3. Berminat jugak rasanya.. tp takut xdpt beri komitmen kpd 100 bloggers.

  4. Semoga berjaya ye…teringin juga nak joint tapi mcm Mieza, takut xdpt bagi full commitment

  5. menarik….igt nak ikut…hmm tgok dululah..nice sharing! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.