NovExpert Repulp Mask

NovExpert Repulp Mask | Selain dari dapat melembapkan kulit ia juga dapat memberikan vitamin pada kulit muka.Dan sebab itulah NovExpert Repulp mask ni bagus untuk diamalkan.

Benda kalau kita tak cuba kita tak taukan akan keberkesanannya.Jadi apa pun kita kena cuba samada ianya sesuai untuk kulit muka kita ataupun tidak.Yang penting ingredients produk haruslah tidak menggunakan bahan-bahan yang terlarang.
 
repulp mask
Harga :Rm120.00(offer 10% dari hishop)
Quantity :50ml
Penggunaan hanya 2 kali seminggu..
 
Pernah nampak kat pasaran tak product nie..
 
 

Apa yang umi suka tentang mask nie,dia lembut dan tidak keras dimuka..jadi nak  ketawa terbahak-bahak sampai fengsan pun tak risau mask tu pecah-pecah atau terabur,Sebab mask nie bukan jenis yang mengeras di kulit muka.Jadi korang tak perlu risau

 
 

Selepas 10 minit umi  biarkan di kulit muka,aku cuci dan umi rasa kulit aku licin dan tidak berninyak.Umi ni memang cerewet sikit kalau cari masker nie..kalau boleh umi tak nak cari yang jenis berminyak sebab kulit umi nie jenis kulit yang berminyak..Boleh buat goreng telur ko!!..

Sebab tulah kita kena tau produk apa yang boleh dah tak boleh untuk kulit muka kita kan.Jadi make sure korang study dulu ye tentang produk yang korang pilih tu

 

So,aku tak ragu-ragu selepas  gunakan Repulp mask nie.Nampak berminyak,tetapi selepas cuci,ternyata kulit lembut dan lembab..

NovExpert Repulp Mask ni menjadikan kulit muka macam kulit bayi dalam masa 10 minit sahaja.Ia juga mengembalikan keselesaan pada kulit wajah aku dan menyerap sel-sel baru dari dalam kulit wajah.Bahan-bahan semulajadi yang terkandung di dalam mask nie memberikan hasil yang memuaskan tanpa bahan kimia.Faedah Utama untuk kulit adalah keanjalan kulit,toner yang baik dan memberi khasiat untuk kulit wajah.

KELEBIHAN NOVEXPERT REPULP MASK 

NovExpert Repulp Mask telah di uji oleh Dr.Coletta,memberi perlindungan penting kepada anti penuaan,keadaan kulit yang stress,perlindugan dari cahaya matahari,pencemaran dan kekeringan kulit.Mask ini juga sesuai untuk semua jenis kulit muka.
Korang yang ingin mendapatkan NovExpert Repulp Mask nie boleh dapatkan di Link ni

Sangat sesuai untuk mereka yang :-
-melakukan aktiviti Luar
-Kulit yang tidak sihat
-Kulit kering dan keletihan
-Kepekatan ultra-tinggi dua asid hyaluronik tulen segera menyediakan-LIPO-pengisian-tindakan dari dalam Mempunyai khasiat Vitamin E dan teh hijau dapat merawat kelembapan kulit yang sempurna.

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 

Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my

Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe

 

1 Comment

  1. Bila dah jumpa product yg sesuai senang tak payah tukar-tukar lain dah..

Leave a Reply

Your email address will not be published.