Problem CBox

Assalamualaikum
Kalau korang perasan kat cbox aku nie,confirm korang akan cakap,”alamak..tertekan banyak kali pulak”
Padahal,sebenarnya memang cenggitulah apa yang berlaku kat cbox aku..Aku pun tak faham kenapa..malas nak usik-usik sangat sebab takut terjadi seperti Entry ini
baca sini >> blog Telah di selamatkan Oleh Dayang Deno
So,sebab tu aku abaikan cbox tu jadi macam tu..Rasanya takde masalah kan..hehehe..
Eh.Eh….ada pertanyaan fais kat situ…Dia bagitau iklan Nuffnang Square aku hilang??
Aku dah check ada..tapi jarang keluar..aku pun tak faham…Dah dua kali buat..Dekat ads unit tu pun ada dua jerk..
See…..hilang sudah..
Yang ni pun aku abaikan jugak sebab rasanya ikut suka dia kot bila dia nak keluar…takut la jugak ada masalah nanti..huhuh..
So korang,tamo keliru-keliru ye..Chill jerk..
Good nite.

18 Comments

  1. owh..yumida jarang leave mesej kat cbox
    tp tgk blogger lain nyer kengkdg tertekan 2 kali
    byk link iklan..huhuhu…bling2 je mata nengok

  2. kat acc nuff akak ada lebih dr satu blog kan?

  3. hari tu penah hilang semua sekali iklan tu.. technical problem nuffnang kot.. tp skrg sy tgk ade je tiga2 iklan.. 🙂

  4. susah bila selalu ada problem.. tapi x bleh dibiarkan..

  5. wah kak ida…..abaikan dulu cbox akak tu….

    cik akak dah klik ketiga2 iklan akak tu…semua ada kak….hihi

  6. kena tanya yg pakar ne… 😀

  7. cbox sy pulak sy pindahkan ke draft blog kejap sbb byk sgt auto link masuk jd spam..nyampah nya..

    n iklan nuff saya pun sometimes ada sometimes hilang..sy perasan earning pun dah kurang since skycraper hilang2 ni

  8. tak tahu pasal semua ni coz bub-2 nuffnang ni slow sikit..hehe

  9. saje nk wat cemburu kan dengan bintang2 tu …
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

  10. yea, chill je hihi

  11. bintang tu kejap ada, kejap takde.. cbox kak memang macam tu ya, dulu ada aiza tinggal komen dia keluar banyak kali.. terus aiza tak berani nak komen kat situ lagi..

  12. kenit perasan jugak benda tu. Tapi, lepas tu kenit post sekali je pastu refresh balik baru komen kenit tu kuar kat cbox.

    Iklan square tu ade je kat bawah ni. Kenit klik dah kasi bintang dia idup balik hehe 😀

  13. technical problem tu, ika pun selalu tengok nuffnang ika jap ada jap takde huhu

  14. he3..dah ada iklan akak tu =) sblum ni sy tgok xde plak..mmg mslah teknikal la kot..

  15. Problem2 mcm tu mmg buat sakit jiwa juga.. masalah teknikal tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published.