Playlist Anson Seabra Menjadi Kegemaran Umi

Lagu Playlist Anson Seabra Menjadi Kegemaran Umi | Mulanya umi terjatuh cinta dengan lagu Trying My best kerana ada beberapa liriknya yang berlaku pada umi sekarang.Lagu Playlist ni dicipta oleh Anson Seabra di dalam bilik tau.

Lagunya memang sedap telinga umi dengar.Kebanyakkan lagu Anson Seabra ni banyak menggunakan alunan Piano.Siapa yang suka alunan musik piano ni sila angkat tangan.hahah

Rupanya penyanyi yang berasal dari America ni adalah penyanyi, pencipta lagu dan multi Instrumentalist Maryland.Dia dikenali pencipta lirik yang penuh dengan emosi.Memang kalau dengar lagu-lagu beliau mendayu-dayu je.Jadi sangat sesuai dengan emosi persekitaran umi sekarang ni.

Pada 2018, dia meninggalkan pekerjaannya dan mula menyiarkan lagu dalam talian. Dia membangunkan pengikut, mengumpulkan lebih 190,000 pelanggan YouTube dan hampir sama ramai pada perkhidmatan penstriman lain, di mana lagu-lagunya seperti “Last Time,” “Broken” dan “Robin Hood” menjadi tular.

LIRIK LAGU TRYING MY BEST BY ANSON SEABRA

I know you think I got it all figured out
‘Cause I walk around like my head’s in the clouds
But I’m just a boy with his heart pourin’ out of his head


I wish that you could see the pain that I’ve seen
All of the times I spent being not me
I hope you know that it’s not always happy in my head
‘Cause I don’t know
The perfect road to go down
But I know
Trying my best
Trying my best to be okay
Trying my best but every day, it’s so hard
Holding my breath
Holding my breath ’til I can say
All of the words I want to say from my heart
If you really wanted, I could let you inside
It’s been so long and I’ve got nothing left to hide
Would you believe me if I told you that I’ve got flaws
Now it’s time to let the curtains unfold
And tell all the stories that I didn’t want told
I let it out so I unburden my soul, I won’t stop
‘Cause I don’t know
The perfect road to go down
But I know
Trying my best
Trying my best to be okay
Trying my best but every day, it’s so hard
Holding my breath
Holding my breath ’til I can say
All of the words I want to say from my heart
Trying my best
Trying my best to be okay
Trying my best but every day, it’s so hard
Holding my breath
Holding my breath ’til I can say
All of the words I want to say from my heart

ANSON SEABRA PLAYLIST WROTE IN BEDROOM

  • Dawning of spring
  • Emerald eyes
  • Somewhere in ann arbor
  • Do me a Favor
  • Hindenburg lover
  • When it’s Over
  • Stay with me
  • Broken
  • That’s us
  • Last Time
  • Kerosene
  • Can you hear me
  • Unforgettable
  • Trying my best
  • Don’t forget to breathe
https://www.youtube.com/watch?v=-L3yLMWpaKA

Umi akan buka lagu ni masa nak buat kerja kat laptop je.Kadang-kadang tu kalau tunggu lama nak ambil anak sekolah, umi bukak la jugak.

Kadang-kadang muzik ni dapat mengurangkan tekanan diri seseorang, membuatkan kita lebih bersemangat untuk melakukan sesuatu.

 

Loading

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.