Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy | Belum tengok isi lagi dah jatuh cinta dengan Planner yang cantik ni.

Lagi sebulan lagi dah kita nak masuk ke tahun baru 2022.Mesti dah banyak azam dan plan serta strategy dalamn bisnes mahupun kehidupan.

Plan dah ada, azam dah ada, mestilah kena catitkan di satu tempat yang boleh kita rujuk nanti.Of course lah kena ada Planner kan?

Planner ni sangat penting jika korang seorang usahawan kerana ia memudahkan urusan kita dalam menguruskan perniagaan kita.Dapatlah kita menyusun segala jadual dan strategi pemasaran kita dari awal tahun sehinggalah akhir tahun.

So, kepada korang yang belum ada lagi Planner ni, bolehlah dapatkan Planner Muslimah 2022 keluaran Mommyhappy ni kerana ianya sangat exclusive tau.

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

Apa yang EXCLUSIVE sangat dengan planner ni??

🌸 Design & warna yang minimalist nampak kemas & tenang mata melihat
🌸 Hardcover 350g yang tahan lasak & boleh diguna pakai dalam tempoh yang lama
🌸 Bersaiz A5 & mudah untuk dibawa kemana sahaja
🌸 Mempunyai 304 muka surat

🌸Kertas teks 80gsm

🌸Sesuai untuk warga Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia

KANDUNGAN PLANNER MUSLIMAH 2022 MOMMYHAPPY

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

  • Terdapat maklumat peribadi
  • Maklumat penting
  • Kalender 2022
  • Takwim 1443H-1444H
  • Cuti Umum Malaysia 2022
  • Cuti Panjang Malaysia 2022
  • Cuti Umum Negara Jiran 2022

Matlamat Peribadi

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

  • Tentang peribadi dan azam diri
  • Diriku Sebagai hamba Allah dan Khalifah Allah
  • Azam sebagai isteri solehah & ibu Mithali
  • Doa Matlamat akhirat dan doa amalan harian
  • Impian hidup dan misi 2022
  • Matlamat hidup jangka panjang
  • Matlamat hidup 2022
  • Jadual rutin mingguan dan harian
  • Rekod bacaan dan rekod majlis ilmu

Perancangan dan Rekod

  • Perancangan Tahunan
  • Perancangan Bulanan(Januari -Disember 2022)

Perancangan Mingguan dah Harian 2022

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

  • Rekod prestasi solat fardhu, tempoh haid dan Nifas
  • Rekod bersama al-quran
  • Senarai semak amalan harian
  • Perancanga harian
  • Jurnal Syukur

perancangan Kewangan

  • Matlamat dan perancangan jangka panjang
  • Cabaran simpanan
  • Rekod kewangan
  • Rekod pembayaran
  • Rekod pendapatan dan perbelanjaan bulanan
  • Persedian sebelum mati
  • Ruang catatan

BELI 1 PLANNER DAPAT 3 FREEGIFT, SANGAT BERBALOI‼️

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy

🎁 Poster Legasi
🎁 Buku Terapi Jiwa Qurani
🎁 Pen

Jom kita set target dengan menggunakan planner muslimah 2022 Mommyhappy ni

Korang boleh klik Link ni untuk pembelian ye

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.