Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants

Pertama Kali masuk Johnny’s Restaurants| Hai korang,boleh dikatakan entry throwback jugaklah ni bila gambar ni terperam lama kat draft.Super busy nak siapkan event Buffet Ramadhan.Jadinya entry personal terpaksalah ditunda sehingga ke hari ini.

Actually,aku memang dah lama nak masuk Johnny’s Restaurant ni,tapi memandangkan setiap kali nak masuk sini,husband aku cakap,kenyang ke?Terus pi melencong ke tempat lain.

So,hari tu dia ada keinginan nak masuk sebab kat dalam tu bukan stemboat je,malah ada je ala carte.Di sini kami order dua-dua iaitu steambot dan juga alacarte.
Steamboat tu,kami order dua pax je.takde banyak pun,cukup untuk kami bertiga.Si kenit tu bukan makan sangat pun.

 

Sempatlah kami berdua berwefie.Itu perkara wajib yang kami buat sentiasa okeh!! Alah korang pun sama jugak kan.
Di bawah ni antara menu yang kami order pada hari tu.Tapi aku lupa nama makanan yang aku order tu.Tapi semuanya sedap

 

 

 

Lepas dah memenuhi permintaan perut,maka kami berjalan-jalan cuci mata.Lepas puas kami cuci mata dan cuci poket.ok time to balik untuk restkan kaki..

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

19 Comments

  1. tomyam dia tu sedap..nanti akak try nasi2 goreng dia…pun sedap gak…nasi goreng belacan paling sedappp

  2. Ss paling selalu makan Johnny he he ..suka sup tomyam dia macam Sunag komen tu..lagi satu mee hijau..he he he

  3. sedap kan kak..saya dah lama tak masuk Johnnys. Kuah tomyum dia sedap..Adududu…mana nak cari dekat sini kak oi

  4. lama tak masuk Johnnys.. part last tu..cuci poket tu cam best jek

  5. wow wow, ain pon tak pernah masuk johnys ni. mungkin kena cuba pasni. hehehe..

  6. Sos cicah steambot johny tu sedap. Kami selalu kalau amik steambot, refill sos tu berkali-kali, haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.