PERMAINAN MONEY GAME DI MORTGAGE CALCULATOR

PERMAINAN MONEY GAME DI MORTGAGE CALCULATOR | Dok terjebak pulak umi dengan permainan money game di website Mortgage Calculator ni.

Permainan game yang simple macam ni boleh la buat hilangkan stress seketika kan.Yang penting permainan game online percuma dan tidak ada iklan langsung.Sambil-sambil buat kerja tu, boleh la main game online ni sekejap.Umi memang suka permainan money game macam yang umi main dekat website ni.

Bukan kata anak-anak je suka, umi pun ikut sekali bermain permainan dalam website ni.Takdelah risau bila tengok diorang main game kat sini sebab tau takkan ada keluar iklan yang bukan-bukan seperti di website yang lain.Kemain risau kalau anak-anak main dekat website lain.Mesti akan keluar iklan-iklan yang tak sepatutnya.

Kalau dekat phone umi suka sangat main game coffee shop.Di laptop atau komputer pun boleh main jugak permainan money game macam dekat handphone tu.

Kalau anak-anak yang main pulak, boleh la ajar mereka untuk mengira sebab konsep permainan dalam Mortgage Calculator ni semuanya berkonsepkan duit dan pengiraan.Jadi kalau anak-anak main permainan online ni, memang baguslah sebab boleh menggalakkan lagi akal mereka untuk mengira.

Jom tengok apakah jenis permainan money game yang boleh kita main.

#1 RESTAURANT SUMILATION GAMES – COFFEE SHOP

Coffee Shop ni ialah permainan simulasi sebulan di mana pemain melaraskan tetapan permainan untuk memperoleh sebanyak mungkin daripada menjalankan kedai kopi.

Pemain permainan ini mengurus inventori mereka, belanjawan aliran tunai mereka, tetapkan harga, melaraskan formula kopi mereka dan merancang untuk memaksimumkan pendapatan hari ke hari sebahagiannya dengan melaraskan perniagaan mereka berdasarkan cuaca. Dalam permainan ini permintaan untuk kopi meningkat dalam cuaca sejuk dan permintaan untuk kopi turun dalam cuaca panas.

Umi suka main permainan ni.Memang best dan santai-santai je main game ni.Game yang lain pulak korang boleh cuba untuk bermain games

#2 IDLE PET BUSINESS

Idle Pet Business ialah permainan gaya taikun di mana anda mengendalikan kedai haiwan peliharaan.

Pilih hamster peliharaan untuk mendapatkan pendapatan daripada menjual hamster. Gunakan keuntungan anda daripada hamster untuk membuka kunci haiwan peliharaan lain termasuk kucing, anjing, arnab dan burung kakak tua.
Best permainan ni.Kita cuma perlu kumpul duit untuk membeli kunci kotak haiwan peliharaan yang lain.Memang seronok
Korang juga  mendapat peningkatan khusus haiwan kesayangan yang dibuka kuncinya pada 25, 50, 100 dan 200.

Macam-macam tau permainan money game yang korang boleh main di sini.Yang penting santai dan seronok.Jadi korang kenalah cuba bermainan permainan ni

Loading

1 Comment

  1. Bagus takda iklan..smooth je nak kainnya..Kan..heehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *