permainan game online

Assalamualaikum
Sesiapa yang mempunyai gadjet mesti tak lepas dari bermain game-game kar bawah nie,
Tak terkecualilah aku ni hah.
Apa taknya semenjak ada geng baru aku ni.aku banyak masa untuk menghadap tab nie sentiasa.hehe
Kt opis time aku bosan, of course lah aku capai tab aku nie.
So korang ada jugak ke yang main permainan nie..
Game ni untuk menghilangkan rasa bosan je..main game pun bosan jugak..
Oklak nak sambung tengok bola..jdt lwn pkns

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 Comments

  1. hehe..tak prnah lagi main gme nie..ahhaa..word search ja rajin.. 🙂

  2. yg first game tu x silap ape ye nama dia..crush saga ke crash saga..tp pernah main…hehe

  3. Hehe… Mmg tgh berebut main game candy tu dgn hubby.. Dia dh berjngkit dgn saya…

  4. kih3..m3h pun layan game2 ni kt fb

Leave a Reply

Your email address will not be published.