Percutian ke Melaka

Assalamualaikum

Hai korang?? Actually percutian ni hanyalah percutian biasa.Takde plan nak stay hotel or apalah.Just nak hantar nenek diorang ni balik ke kampung.Lepas tu plan anak-anak jalan-jalan berdekatan sini je.

So,semalam kengkononnya bawak budak-budak ni jalan-jalan Melaka.Melaka ni memang time cuti-cuti ni,sesak dengan orang yang bercuti.

Lagi pulak nak masuk mana-mana confirm kena bayar.So,pergilah kami ke tempat-tempat yang bayarnya takdelah mahal sangat.

Hah..nanti aku ceritalah lebih lanjut.Bila bercuti ni,payah nak pegang handphone.Ada je kang yang mengamuk nakkan handphone.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Loading

16 Comments

  1. Melaka memang best. Cuma tak tahan jem memanjang bila cuti2 ni..

  2. Mama setuju sgt sebenarnya byk je tempat yg best2 Dan x perlu byr mahal2 kan

  3. huhu memang melaka dengan traffic jam pastu bnyk plak tu traffic light hahah..sabar jela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *