Pengorbanan Besar Seorang Ibu

Assalamualaikum
Syurga di bawah telapak kaki ibu!!…selalu dengar ungkapan nie kan…Adalah kadang2 sesetengah pihak yang bertelagah dengan ibunya.Tapi sejahat manapun ibu tu,dia juga telah mengandungkan dan melahirkan kita…bersyukurlah hendaknya..
Tak pernah bersungut semasa kita dalam kandungan..Selalu dibelai perutnya tanda sayang dia kepada kita..
Terbaca dan terlihat sesuatu di facebook pagi tadi…Nak share dengan korang tentang satu ni..
Korang rasa betul ke mak korang macam nie…
cdt :Fb
Cer komen!!!

Loading

25 Comments

  1. betul sis..:)

  2. bukan mama je, abah ika pun camni ๐Ÿ™‚

  3. kasih sayang ibu tak mungkin terbalas ^_^

  4. sangat betul.. bila dah jadi ibu.. baru paham.. huhu.. semuanya kerana anak..

  5. tak ternilai besarnye pengorbanan seorang ibu.

  6. betul sangat…bila dah jadi ibu, kita pon akan sama macam tu…^_^

  7. betul .. sebab itu la kite kene patuh cakap dia sebabnye dia dah susah susah jaga kite mase kite kecik ..

    ** sayang mama saya !!

  8. kita tak boleh pilih siapa yg kita nak jadikan ibu . siapa pun dia , apa pun yg dia buat , layanlah dia dgn sempurna mungkin dan jgn sakiti hatinya …

  9. alahai…

  10. saperlar X sayang anak tapi ada mak kann., kanns uhHUuu

  11. ksih ibu memang tiada tolok bandingnya…

    Regards,
    -Strider-

  12. My mum memang macam ni…kasih ibu membawa ke syurga..

  13. betol..like 1000x..tanpa die siapa la kita sekarang ni ๐Ÿ˜‰

  14. setuju ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *