Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser membersih muka dengan berkesan

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser membersih muka dengan berkesan dan ia merupakan salah satu produk dari Korea yang sangat mudah digunakan.

Siapa yang taknak kan bila ada satu produk yang boleh membersih dan mencuci muka dengan lebih bersih dan lembut macam Pearlosophy Oxygen Cleanser ni.

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser

Produk ni juga adalah produk 2 in 1 yang sangat menjimatkan dan yang penting ianya mudah untuk dibawa kemana-mana.Tak perlu bawa banyak pencuci untuk remove make up dan mencuci muka.

Guna je Pencuci muka Pearlosophy oxygen super cleanser ni yang mempunyai banyak kelebihannya.

Teksturnya yang berbiji dan semakin ia digosok semakin keluar bubble untuk memudahkan kita mencuci muka.Jom umi kongsikan apa yang menarik tentang Pearlosophy oxygen super cleanser ni.

8 MANFAAT UTAMA PENCUCI MUKA PEARLOSOPHY OXYGEN SUPER CLEANSER

• Pencuci muka 2 dalam satu untuk menanggalkan makeup dan juga sekaligus mencuci kulit muka dengan bersih.
• Ia mampu membersih muka secara mendalam dan mencerahkan kulit.
• Mengetatkan dan mengecilkan pori terbuka .
• Menanggalkan kulit kusam.
• Anti jerawat dan ianya dapat menghilangkan bitnik hitam di muka.
• Dapat mengoksidakan kulit dan membuatkan kulit lebih sihat.
• Menghidratkan kulit muka yang tidak bermaya
• Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang sensitive.Ia dapat membantu menenangkan kulit yang sensitif

Kalau dilihat gambar di atas menunjukkan kesan bubble apabila kita menggosok muka kita dengan menggunakan oxygen cleanser ni.Ia akan berubah menjadi bubble dan sangat memudahkan apabila digunakan untuk menanggalkan make up.

Lihat perbezaan umi menanggalkan lipstick menggunakan pencuci muka biasa dan pencuci muka pearlosophy.Ia lebih likat dari pencuci muka biasa dan berbiji di dalamnya.

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser

Buih-buih tu membantu untuk menghilangkan kesan lipstick yang tak mudah untuk ditanggalkan dengan pencuci biasa.

O₂ Bubble Super Cleanser menanggalkan setiap kotoran dan solekan terakhir dalam SATU Langkah sahaja.
Ia lembut namun berkesan, menjadikan wajah anda berasa bersih, licin dan terhidrat.

✔️Membersih Dalam & Mencerahkan Kulit
✔️Melembapkan & Menghidrat
✔️Mengoksigenkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit Kusam
✔️Mengetatkan & Mengecilkan Liang Pori
✔️Melegakan Kulit Sensitif
✔️Melegakan Sensitif
✔️Anti Keradangan
✔️Anti Jerawat & Blackhead/ Whitehead Remover

BAHAN YANG TERKANDUNG DI DALAM PEARLOSOPHY CLEANSER

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser

Seawed gum
Alga semulajadi, kelekitan yang kuat, boleh menyerap kotoran dan solekan dengan berkesan, meningkatkan pengekalan air dan keanjalan kulit, dan mengurangkan liang pori yang terbuka.

The Volcanic Water Of jeju Island
Kaya dengan pelbagai mineral, dan ia memperbaiki serta mengekalkan kelembapan kulit dan kulit muka tidak kering selepas dicuci.

Saponaria
Bahan semulajadi yang menjadikan buih pencuci muka mengandungi minyak pati dan ia adalah faktor pelembab semulajadi yang dapat meresap ke dalam kulit dengan cepat dan mengekalkan kelembapan kulit.

Ekstrak Mutiara
Memutih dan melembabkan kulit, menjadikan kulit lebih licin, putih dan lembut.

 

PENGALAMAN MENGGUNAKAN PEARLOSOPHY OXYGEN SUPER CLEANSER.

Umi dah menggunakan produk ni hampir sebulan dan umi sukakan teksturnya yang dapat menghilangkan lipstick dan make up dengan begitu mudah sahaja.Muka pun Nampak fresh je tau lepas guna pencuci muka ni.

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser

Kulit Nampak lebih bersih, segar dan berseri tau.Lepas ni boleh la terus menggunakan produk dari Korea ni.Nak dapatkan pun mudah je.Nanti umi letak details di bawah ni ye kat mana dan dimana korang nak dapatkan produk ni.

Ig: https://instagram.com/pearlosophy_by_ahjou
Business Ig: https://instagram.com/pearlosophy_by_ahjou?utm_medium=copy_link

 

Loading

1 Comment

  1. Boleh cuba ni, aku suka jenis pencuci banyak buih hahahahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *