Pemenang Utama Marrybrown Makan dan Menang Kaw kaw  2019

Pemenang Utama Marrybrown Makan dan Menang Kaw kaw 2019 | Beraya sakan la tahun ni pemenang utama dan juga pemenang mingguan

Kalau korang nak tahu telah berlangsungnya Peraduan Marrybrown Makan dan Menang ni telah diadakan pada 29 November 2019 sehingga 12 Januari 2020 dengan menawarkan sejumlah RM380,000 untuk dimenangi.

Hadiah utama untuk peraduan ini adalah Proton X70 dan 5x hadiah wang tunai yang bernilai RM10,000 setiap seorang.

Dan hari rabu yang lepas 4 Februari 2020 telah berlangsungnya Marrybrown Makan & Menang Kaw Kaw 2019 giving Ceremony yang diadakan di Marrybrown HeadQuartes Johor Bahru.

Di situ umi sendiri menyaksikan pemenang membawa pulang kereta dan wang tunai RM10,000 tu.Alhamdulillah rezeki mereka.Jom kita lihat para pemenang untuk peraduan ini

 

  • En Muhammad Muzamil bin Jailani

 

  • Kamarulzain bin Ramli
  • Qutrinnada binti Ibni Hajar
  • Mohd Khairudin bin Kamal
  • Siti Hajar Nor Ainni Binti Abdul Hasim
  • Ahmad Nabil Nashrullah bin Nablan

Barisan pemenang mingguan yang membawa pulang RM10,000..Nampaknya beraya sakan lah diorang kan..Alhamdulillah

Dan yang paling utamanya adalah pemenang utama  yang membawa pulang kereta Proton X70 pada hari itu.Kereta raya gitu..

Hadiah telah disampaikan oleh Datuk Lawrance Liew dan Datin Nancy Liew.Peramah mereka ni tau..

 

So, lepas ni korang kenalah rajin makan di Marrybrown dan rajin-rajinlah join peraduan mereka.Mana tau tahun hadapan turn korang pulak kan menang hadiah Kereta dan wang tunai ni..

 

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown korang boleh terus kunjungi :

Facebook : MarrybrownMalaysia

Instagram : Marrybrownmy

Yotube:MarrybrownTV

1 thought on “Pemenang Utama Marrybrown Makan dan Menang Kaw kaw 2019

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.