PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA | Lama betul tak pergi ke Legoland ni tau.Semakin banyak aktiviti yang ada kat sini yang perlu korang join especially sempena LEGOLAND® Malaysia Resort Kicks OFf Awesome Month-Long 10th Anniversary celebration.

Pejam celik pejam celik dah 10 tahun LEGOLAND® ni di Johor Bahru.Ia dibuka sejak 15 September 2012 lagi.Macam-macam aktiviti yang dah ada kat sini.Kalau satu hari kat Theme park memang tak puaslah.

Sebab tu korang kena buat annual pass supaya korang boleh datang dan datang lagi pada bila-bila masa sepanjang setahun tu.Bagi umi tak rugi pun kalau buat annual pas.

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA

Sempena ulang tahun mereka yang ke 10 ni, korang dapat melihat kek LEGO® terbesar bila korang masuk sahaja ke pintu masuk Theme park di Legoland ni.Kek LEGO yang melebihi 4 meter ni disiapkan dengan 90,000 keping Lego Duplo dan dilengkapi dengan LEGO® Hornbill, Wau dan Bunga Raya sebagai lambang keunikan Malaysia.

Jangan lepaskan peluang untuk turut serta dalam pelbagai aktiviti yang menarik sepanjang bulan September ni antaranya:-

  • 10th Birhtday Lucky draw – Peluang untuk memenangi hadiah bernilai RM50,000 di Lucky wheel termasuk penginapan di Hotel Legolands, Tiket masuk sehari Legoland, Tiket masuk tahunan Legoland,Legoland set dan cenderahati ekslusif Legoland.Untuk peluang putar roda tu pula korang perlu berbelanja melebihi rm99 di kedai Legoland.
  • Bina sendiri Lego DOts Mosaic- bebaskan kreativiti dalaman korang dan cipta mozek yang berani dan berwarna-warni menggunakan Lego Dots. Hasil kreativiti korang akan dipaparkan di gerai Lego Dots mereka untuk dikagumi tetamu lain
  • Best Birthday Live show –Pelbagai pertunjukan menarik seperti bubble shows, magician’s extravaganza,profesional balloon scultors, dan persembahan tarian.
  • Birhtday Weekend special dance party(15-18 september)
  • Go home with Amazing prices – apa yang perlu korang buat adalah belajar cara bagaimana mengukir belon di Ballon Sculpting workshop dan bawa ukiran korang ke rumah.Bukan itu sahaja, malah korang boleh kumpul berapa banyak point yang korng boleh di Slam Dunk Fun.Jangan lupa juga untuk tangkap gambar bersama giant Lego dots di DOTS Photobooth dan sertai juga cupcake hunt iaitu mencari cupcake yang tersembunyi.

Meriah kan? Jadi anak-anak pun tak boring bila datang ke sini.Nak tengok lagi apa aktiviti masa umi datang ke sana?

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA

PELBAGAI AKTIVITI MENARIK SEMPENA 10TH YEAR ANNIVERSARY LEGOLAND MALAYSIA

Apa lagi yang menarik? of course sempena anniversary mereka yang ke 10 ni, mereka memberikan banyak faedah kepada pengunjung-pengunjung mereka iaitu:-

  • Kanak-kanak yang berusia 11 tahun dan kebawah masuk PERUMA  dengan pembelian 1-Day double Park atau 1-day Triple Park tiket dewasa.Mereka juga akan mendapat suprise seperti button bade dan RM20 retail voucher sementara stock masih ada
  • Kanak-kanak yang berusia 11 tahun kebawah yang memegang tiket Triple Park Pass yang datang pada minggu annivesary Legoland, layak untuk bawa seorang kawan secara PERCUMA(tertakluk kepada 1 tiket kanak-kanak double atau triple park sahaja)
  • Pemegang annual pass akan mendapat 10% off untuk pembelian F&B dari 15-30 September 2022.
  • Juga boleh dapatkan hadiah eklusif dengan pembelian-PERCUMA pada harga biasa di LEGOLAND® Malaysia’s Retail stores.

Bestkan? banyak lagi faedah yang korang akan dapat bila korang menjadi salah seorang pemegang annual pass.

Website:
https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/10th-anniversary/

Book tiket awal untuk dapat 25% off khas untuk rakyat Malaysia:
https://www.legoland.com.my/tickets-passes/day-tickets/

Facebook:
https://www.facebook.com/legolandmalaysia

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.