Pakej Keraian di GBW Hotel antara tempat yang mesti korang pilih kerana pakej-pakej menarik dengan harga yang berpatutan.Bukan harga je menarik, makanan dan juga tempat yang disediakan pun berbaloi untuk para tetamu yang hadir.
Bila kita bebas untuk mengadakan majlis perkahwinan secara terbuka, pasti korang akan mencari tempat-tempat yang ekslusif tetapi dalam budget yang berpatutan kan?
Sekarang ni ramai je bakal pengantin yang ingin melangsungkan pernikahan dan perkahwinan diluar kan.Yelah, sesekali kan nak buat kelainan dengan membuat pernikahan atau perkahwinan di hotel.Kalau dulu, umi kahwin dibuat di kampung, tapi bila tiba anak umi nak kawen nanti, mestilah akan dibuat di bandar memandangkan umi duduk di bandar.Terfikir pulak bila anak kahwin ni nak buat kat rumah atau kat dewan atau hotel.Yelah, kalau kat rumah ni penat dia lain macam tau.Dari sebelum majlis sampailah selepas majlis, memang tak menang tangan dibuatnya.
Di bandar ni manalah ada pakatan macam kat kampung, yang sama-sama tolong tuan rumah kemas itu ini.Harapkan saudara mara jelah nak tolong.Tapi kalau buat di dewan atau hotel, kuranglah sikit penat dan sepah kat rumah tu kan.
Masa umi ke Preview Majlis Keraian di GBW Hotel, banyak betul pakej-pakej menarik yang ditawarkan oleh pihak hotel.Jadi memudahkan betul kan bagi bakal sehari ni nak membina masjid.gituu.Kalau korang nak tau pakej-pakej yang ditawarkan boleh baca selanjutnya entry di bawah.
PAKEJ KERAIAN DI GBW HOTEL
Antara pakej-pakej Keraian yang ditawarkan oleh GBW Hotel ialah :-
PAKEJ LENGKAP PERTUNANGAN DAN PERKAHWINAN
Antara yang disediakan dalam pakej ini ialah
- Set mini pelamin mewah beserta Dewan berhawa dingin
- Pelbagai pilihan jenis makanan Melayu & Antarabangsa
- Set lengkap kerusi & meja untuk tetamu
- Meja Hantaran
- Perkhidmatan pelayan disediakan
- Set meja nikah berserta hiasan
- Dewan makan berhawa dingin
- Aksesori & dekorasi dewan
- Meja sambut tetamu
- PA sistem
PAKEJ LENGKAP AQIQAH
GBW hotel juga menyediakan pakej lengkap aqiqah dan antara yang disediakan ialan
- PA Sistem
- Meja sambut tetamu
- Dewan makan berhawa dingin
- Pelbagai jenis pilihan melayu & Antarabangsa
- Temapt letak kereta bertutup
- Perkhidmatan pelayan disediakan
PAKEJ PERKAHWINAN RAJA SEHARI
Korang boleh memilih budget yang korang nak iaitu RM50 per nett ataupun RM60 per nett.
Untuk pakej ni korang kena buat tempahan 3 bulan sebelum tarikh perkahwinan dan untuk 250 orang dan ke atas.
Yelah, nak buat persediaan untuk majlis kahwin mestilah kena awal kan.Kalau tak, melepas la nak buat majlis di Hotel ni.
Korang tengok jelah tempat untuk majlis pernikahan dan perkahwinan ni pun dah cantik.Masa umi datang ke review hari tu diorang terangkan la cara macam mana majlis tu berjalan di sini.
Di hadapan pelamin tu disediakan meja untuk acara akad nikah manakala dibelakangnya pula beberapa kerusi untuk ahli keluarga yang meraikan pernikahan raja sehari.
Beginilah paparan jelas apabila bakal raja sehari akan disatukan di dalam dewan ni.Pelamin dia pun cantik kan, warna off white la kot tu.Bagi umi memang berbaloilah kalau korang nak buat kat GBW hotel ni.
Itu baru cerita pasal mini pelamin untuk pernikahan.Bab makanan kalau korang buat kat sini memang berbaloi tau.Makanan yang disediakan semua sedap-sedap.
Nak-nak kambing masak hitam, nasi beriani raja sehari,dalca, laksa johor, pulut durian dan macam-macam lagilah.Dessert dan kuih muih pun banyak disediakan disini.Yang penting dalam aircond.
Ni umi tunjukkan antara menu-menu yang disediakan.Suka betul dengan nasi beriani raja sehari tu.

Ayam masak merah pengantin umi memang suka.Kalau dapat dek budak berdua tu kemain la meratah
Nak tengok lagi menu-menu yang disediakan korang boleh tengok kat Page umi kisahsidairy tu ye
Menarik kan pakej-pakej yang ditawarkan.Nanti ada diantara anak korang yang nak bernikah, bersanding atau nak buat aqiqah boleh la buat di GBW Hotel ni.Memang berbaloi korang.
Untuk keterangan lanjut tentang pakej Keraian ni korang boleh hubungi no di bawah ni ye
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, boleh hubungi kami :
https://linktr.ee/gbwhotel
Mr. Syahmi : +6016 710 0048
Ms. Aiza : +6016 723 3558
Ms. Urfa : +6016 710 0073