Assalamualaikum…..wassup blogger..haha..kali kedua di hari yg same berblogging.. Ajer…. Dah pukul 11.07 minit malam..mata masih xmau tido…si hubby dok sibuk main game zombie..malas nk berebut pc ngan die..masuk blik…bukak lappy..pki broadband…nasib baik ler line ok..kalau tidak mau tanggal kepala kerusi dok berebut… Si hubby sruh tido…esok nk bangun pagi…pi keje…HUARGHhhhhhhhhhhhhhhh…BestnyerContinue Reading

Loading

Assalamualaikum ols….wassup..korang.. oit..da lame rasenyer aku x berblogging..menulis entry yang ntah pape ntah nie.. Koran tau x ape yg aku buat sepanjang ketiadaan entry2 baru nie… Nak mempercantikkan dan nk memperindahkan lagi blog aku yg aku rase belom S.A.N.T.E.K nie.. Nak kongsi ngan korang dari mne aku dpt link2 ygContinue Reading

Loading

Assalamualaikum.. Yesssssss…berblogging..ambil kesempatan sebentar sebelum mandi…tetiba nk sharing sesuatu dengan korang.. Pelik x dgn title kt atas nie.. Kalau Korang nak tau Miracle Mask nie byk berjasa dengan aku…Kalau korang nk tau jom baca entry nie kerana mungkin amat berguna untuk korang yang masih tercari-cari produk kecantikkan untuk kulit korangContinue Reading

Loading

Nak share dengan blogger lain…mungkin boleh dijadikan iktibar… 1.Cuba tengok jari anda. Genggam kuat2 & angkat ke atas sambil laung..”Allahu Akbar”. Itulah Rukun Islam yang mesti dijunjung. 2. Straight kan jari ke depan dalam keadaan terbuka & Renung dalam-dalam. Itulah kewajipan solat lima waktu jangan kita abaikan. 3.Put ur handContinue Reading

Loading

Assalamualaikum blogger..Pe kabo…? Raya tinggal bape hari je lagi..camno persiapan…da settle seme or masih lagi mencari2 yang dicari.. Hari nie ade pasar khamis…korang tau ker pasar khamis tu..pasar khamis tu pasar yang ade hanye hari khamis jer la..haha..lawak x…..Jangan mare Pasar khamis tu mmg ler murah dan banyak pilihan…konon2 nyeContinue Reading

Loading