Assalamualaikum. Tengah hot sekarang nie company aku yang sibuk sangat nak ganggu waktu orang islam solat. Mungkin sebab majoriti kat sini ramai china singapore. Makin lama banyak benda yang dia nak sekat.dah la benefit bg kat pekerja nie kurang.pastu banyak benda yang nak di cut. Apa nak jadi la denganContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Baru dapat berita pakcik aku disantau orang. Apa nak jadilah orang sekarang nie.ada masalah sikit jumpa bomoh, tak puas hati sikit mulalah nak santau menyantau orang. Orang yang ubat pakcik aku ni cakap, die terkena santau angin.wallahualam. Harap pakcik aku kembali spt sediakala.gerun aku dengar, korabg taulah kan perkaraContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Memang sakit hati bile dapat bos yang tak boleh nak backup anak buah sendri.xsalah untuk nak mempeetahankan anak buah daripada diserang oleh pihak yang lain. Tapi aku dapat bos yang terlalu mementingkan diri sendiri. Tak pernah nak fikirkan anak buah, apatah lagi nak tU masalah yang dihadapi oleh anakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Selamat pagi semua..moga hari ini lebih baik dari semalam. Sementara menungggu en.husband bersiP, sempatlah aku tengok tv nie. Selalu pagi2 tv kegemaranmak mentuaaku adalah tv9..sebabnya ada tanyalah ustaz.zku pun da terikut jugak tengok siaran nie. Tapi bagus jugak, at least ada ilmu baru yang kita pelajari dari sehari keContinue Reading

Loading