Assalamualaikum blogger..Pe kabo…? Raya tinggal bape hari je lagi..camno persiapan…da settle seme or masih lagi mencari2 yang dicari.. Hari nie ade pasar khamis…korang tau ker pasar khamis tu..pasar khamis tu pasar yang ade hanye hari khamis jer la..haha..lawak x…..Jangan mare Pasar khamis tu mmg ler murah dan banyak pilihan…konon2 nyeContinue Reading

Assalamualaikum blogger.. Alhamdulillah…kite da selamat smpi berpuasa untuk hari ke -16..cepatkan.. Korang da pasang pelita ke…Teringat kata mak aku,die kate.. malam kene pasang pelita,nanti arwah balik rumah…mase tu kitorang kecik2 lagi..Pehhhhhhhhhh.takut lamase tu…adoyaiiiii..tp rumah kite cantik bile dihiasi dengan pelita sepanjang jalan nk kuar rumah..keliling rumah,sekitar pokok bunga(opssssss..korang ade letakContinue Reading

Assalamualaikum.. Ingin berkongsi cerita tentang sorang blogger ni menceritakan kisah kehidupan adik iparnya yang sangat menyayat hati..dan sangat berbangga diatas pengorbanan seorang suami terhadap isteri tercinta.. sila lihat blog ini http://miera301.blogspot.com/ http://miera301.blogspot.com/2011/08/pesanan-talib-utk-semua.html Semoga memberi manfaat untuk kite semua…Continue Reading

Assalamualaikum blogger… Kali nie sy nk ceritakan kisah dipetang sabtu. Ade jiran aku nie,seblah rumah..kire rapat la ngan family aku..Name die Pakyah…Selalu tolong aku sekeluarga.. Pakyah xpernah penat wat keje2 rumah..satu petang tu die sibuk ketuk bilik dlm rumah sbb nk besarkan dlm rumah die tu…Tp yg peliknya die ketukContinue Reading

Assalamualaikum blogger… Alhamdulillah….Hari nie adalah ramadhan yang ke-12 di bulan keberkatan nie…Insyallah..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,xlama lagi kita akak berhari raya.. Tahun nie merupakan tahun pertama bergelar isteri dan beraya bersama suami..Meninggalkan ibu dimlm raya,Padahal saat2 tu la yang paling di tunggu-tunggu setiap kali menjelangnya nak raye..Tapi tahun nieContinue Reading