Xde mood da nie..rase mcm nka blik..tp syang pulak…kene potong cuti…nak amik mc tp doc nak bg ker..takat pening kepala jerk…Lately nie xtau ler mcm penat jerk..walhal nye xdelah wat keje banyak mane pun.. Mybe Sis nie xckup tido gamaknye…emmm…entah ler..syoknye kalau cuti 2-3 hari..Dok umah..tido puas-puas… Ek!!!!! kaki tidoContinue Reading

Selamat pagi blogger…emmm…kalau sudah jodoh x kemane kan..xkire ler mase tu umur kite da berapa pun..tp klu ade jodoh tetap kahwin kan… macam warga emas nie,sweet sangat..bertemu jodoh pada usia 61 tahun..jom layan berita nie Berita ni Sis amik dari petikan metro hari ini.. MESRA…Shahrin dan Aminah berbual mesra diContinue Reading

    Selamat Tengahari…Tahukan korang Tentang Pesta buku Antarabangsa akan di adakan di Dewan Tun Hussien On,PWTC Kuala Lumpur.Pesta buku ini diadakan pada 27 April nanti sehingga 6 Mei 2012…. Wah..lame tu.. Memang seronok kan dapat pergi ke pesta buku mcm tu.. Jangan tak tahu yang pesta buku nie mengadakanContinue Reading

Esok hari Earthour sedunia..Jom kite sokong untuk selamatkan bumi kita…yesss….haha…esok 1 jam kite dok bergelap..pasang lilin bebanyak..seronok tau.. JOM SOKONG EART HOUR                                         EART HOUR 2012Date: 31 mac 2012 sabtuTime :8.00pm hinggaContinue Reading

Sis nak pinjam mase uols 15 minit jerk…kite same-same renungkan dan fahami isi yang tersirat yecopy from somebody di fb..Mohon Share.. PERBUALAN SEORANG BAYI SEBELUM KELAHIRANNYA ♥♥(copy from breastfeeding zone)Adalah dikisahkan….pada ketika seorang bayi akan dilahirkan ke dunia nyata. * Bayi itu bertanya kepada Tuhan : “Para malaikat di siniContinue Reading