Hukum Tepuk Tangan

Hukum tepuk tangan Pengarang kitab حفل الزفاف في الفقه الإسلامي berkata: Sesungguhnya tepuk tangan bila dilihat dari segi  hakikatnya adalah suatu  perbuatan manusia yang biasa. 

Teringat Dolu-Dolu

Assalamualaikum…..wassup blogger..haha..kali kedua di hari yg same berblogging.. Ajer…. Dah pukul 11.07 minit malam..mata masih xmau tido…si hubby dok sibuk main game zombie..malas nk berebut

Aku X kesah

Assalamualaikum ols….wassup..korang.. oit..da lame rasenyer aku x berblogging..menulis entry yang ntah pape ntah nie.. Koran tau x ape yg aku buat sepanjang ketiadaan entry2 baru

Tentang + Secret + Miracle Mask

Assalamualaikum.. Yesssssss…berblogging..ambil kesempatan sebentar sebelum mandi…tetiba nk sharing sesuatu dengan korang.. Pelik x dgn title kt atas nie.. Kalau Korang nak tau Miracle Mask nie

Menanti tibanya Hari Raya

Assalamualaikum blogger..Pe kabo…? Raya tinggal bape hari je lagi..camno persiapan…da settle seme or masih lagi mencari2 yang dicari.. Hari nie ade pasar khamis…korang tau ker

Vitamin Untuk Kulit

Assalamualaikum Blogger…Aku memang suke nak bersharig dgn korang semua…info nie dipetik dari seseorang dan aku pula nk memanjangkan info nie untuk korang…jaid korang bace la

Pelita Di malam Hari

Assalamualaikum blogger.. Alhamdulillah…kite da selamat smpi berpuasa untuk hari ke -16..cepatkan.. Korang da pasang pelita ke…Teringat kata mak aku,die kate.. malam kene pasang pelita,nanti arwah

Sharing Is Caring

Assalamualaikum.. Ingin berkongsi cerita tentang sorang blogger ni menceritakan kisah kehidupan adik iparnya yang sangat menyayat hati..dan sangat berbangga diatas pengorbanan seorang suami terhadap isteri

Kisah di petang Sabtu

Assalamualaikum blogger… Kali nie sy nk ceritakan kisah dipetang sabtu. Ade jiran aku nie,seblah rumah..kire rapat la ngan family aku..Name die Pakyah…Selalu tolong aku sekeluarga..