Open House Nuffnang

Assalamualaikum
Sana-sini Open house…Sana sini lemak dah muncul dek kerana makanan yang lazat-lazat di Majlis Open House raya rakan-rakan…Memang tak boleh nak tolak buat masa ni…Balun je..Konon ler ambil sikit-sikit juadah yang disediakan..Tapi banyak jugak yang dimakan..hahaha.takpe…tu belakang kira..
Occay..occay..saje nak bagitau korang,Jemputan Open House Nuffnang yang akan diadakan tak lama lagi..
Sempena bulan syawal nie,Nuffnang menjemput para bloggers Ke rumah terbuka #NNRaya Open House 2014 Makan,minum,ketawa,bergumbira,games, di majlis Nuffnang tu nanti ye..
Wah…blogger-blogger yang berdekatan boleh la join Rumah terbuka Aidilfitri Nuffnang nie..
#NNRaya Open House 2014
Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights


Ingat….ada syarat-syarat yang perlu korang penuhi untuk memenuhi undangan Rumah terbuka Nuffnang nie..Info details korang boleh ke blog Nuffnang di SINI ye ..


29 Comments

  1. beznye klo dpt join ni
    tp tersgt la jauh
    nak jugak merasa happening open house

  2. jauh bebeno lah nak peginya.. hihi

  3. fizi pun ada dapat juga,..tapi cam x dapat pergi je.huuhu

  4. nak join tapi adoyai.. time ni jugak lah bz dgn benda lain. sobs

  5. idah ada juga terima jemputan nie melalui email… tapi tak tau la nak join ke tak ek… 🙂

  6. x penah la nak kna jemput2 sbagainya program nuffnnag 🙂 he..he

  7. nak join tapi tak dapat…dah ada program masa tarikh tu…hhuhu

  8. alaaaa…ad fmily day plak hri tu .ermmm..kalau x bole jmpa blogger kt sne kn ? 🙂

  9. Sayangnya waktu tu dah ada jemputan lain… mmg teringin sgt nak join…

  10. dekat pon kak tak dapat pegi gak..malu la..takat alam maya ni boleh la sembang..

  11. tak pernah join mana2 event nuffnang..dapat jugak email dr nuffnang pasal open house nie..memandangkan tak jauh dr umah..macam nak join jugak lah 🙂

  12. BBL dah submit entry kat ig harap dapat pergi boleh buat entru pasal nuffnang open house ni

Leave a Reply

Your email address will not be published.