RANDOM

Offline Market Johor International Youth HAB

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Sebenarnya aku suka kalau ada event macam Offline Market ni.Bukannya apa,kat sini,bila kita nak cari sesuatu barang,semua ada.sebab kat sinilah diorang berkumpul untuk jual apa-apa jenis barang,makanan,barangan make up dan sebagainya

Offline Market yang akan di adakan pada 27 January 2018 ini bertempat di Hutan Bandar MBJB.Event ini adalah anjuran dari De’Press Art.So korang yang tak kemana tu,bolehlah datang ke sini untuk memeriahkan lagi suasana Offline Market.


Offline Market

? 27 Januari 2018 (Ahad)

?Hutan Bandar MBJB, Johor Bahru (Johor International Youth Hab) 

⏰ 10.00 Pagi – 7.00 Malam 

☎️ 010 – 299 5308 (Farel) 

Event oleh De’Press Art

Facebook Page De’Press Art (Link), 

https://www.facebook.com/DePressArt/

Instagram [@Depressart_JohorBahru] 

Ikuti [@johorevent] di Twitter & Instagram untuk mendapatkan maklumat terkini event sekitar Johor 

#JohorEventJan #DePressArtJohorBahruEvent

credit info :https://www.facebook.com/visitjohorofficial/

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. nice sharing kek da 🙂

  2. Menarik! Next week boleh la nak pergi ni hehe

  3. macam best jeee market offline johor ni

  4. jauh sangat.. tak leh gi huhuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *