Officially Berhenti Kerja

Assalamualaikum
Setelah beberapa minggu aku bertanda tanya,aku akur dengan keputusan management memutuskan untuk memberhentikan aku hari ni.
Sebelum nie memang aku tak boleh nak bekerja disebabkan aku terpaksa menjaga Nur Awfiyah .Ibu mana yang nak meninggalkan anak yang masih kecil di dalam jagaan orang lain kan.
sumber:google
Memang niat hati aku taknak berhenti kerja.Aku just mintak 3 bulan tanpa gaji untuk menguruskan Nur Awfiyah.Tapi ,mungkin bukan rezeki aku ditempat tu.Aku akur jelah kan.
Setelah 3 tahun aku berkhidmat untuk company tu,akhirnya hari nie terlerai sudah keputusan yang di buat oleh management.
Kenangan manis bersama rakan rakan mungkin tidak akan aku lupakan.Emmm..takpelah..kat luar pun still boleh jumpa lagi,..
So,mulai sekarang boleh la bergelar blogger sepenuh masa…hehehe…Sambil melayan Nur Awfiyah,sambil layan blog..
sumber:google

15 Comments

  1. perngorbanan yang sangat besar. takpa ida..jaga anak itu pun satu rezeki yag allah bagi. 🙂

  2. Jangan sedih2..

  3. Jangan sedih .. rezeki ada dimana-mana. Jaga baby lagi penting. Nanti baby besar sikit boleh cuba cari kerja lagi 🙂

  4. in sha Allah..rezeki ida ditempat lain..rezeki anak tu..tak semua ornag diberi peluang macam ida..

  5. Rezeki ada di mana2 …. cuba lagi di tempat lain, klu tak jd suri rumah sepenuh masa..best apa 😀

  6. tak pe lah kak..nak buat mcm mana.. inshaAllah awfiyah besar nanti boleh kerja semula..:)

  7. all the best to you kak..
    apa2 pun family number 1.. itu yg terbaik

  8. Allah dh tetapkan rezeki yg lebih baik pd msa akan dtg… Insha Allah..

  9. Takpela kak, asalkan akak jgn berpisah dengan awfiyah, akak memang dah makan hati lama ngan company tu kan, memang inilah masanya akak habiskan masa tumpukan pada awfiyah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.