Nur Awfiyah Turns One

Assalamualaikum
Pepagi lagi ummi dah bangunkan dia.Semangatkan Ummi nak wish Birthday awfiyah pepagi ni..Kenalah umpan bagi susu sebotol.hehe
Alhamdulillah..Genaplah anakanda kami hari ni setahun..Rasa sekejap je masa berlalu..Dan hari ni anakanda kami dah setahun…Sekarang ni dah gigih meniti tepi katil dan juga kerusi sofa tu..Memang ada hati nak berjalan dah..Masuk Walker???? Memang dah taknak pun dia..
Alhamdulillah..Ummi selalu doakan anak ummi menjadi anak yang solehah,berjaya dalam hidup.Tak sabar nak tunggu rambut dia panjang lagi macam ni..uhuk..macam nyesal potong rambut dia,tapi apa kan daya,tak nak anak ummi ni kena ruam.

12 Comments

  1. happy besday budak comel

  2. hepy besday awfiyah..dah besar dah anak dara sorang nih..tunggu adik kuar dari perot ummi baru ada geng..

  3. Alhamdulillah..kejap je masa berlalu… Selamat hari lahit afwiyah…

  4. Happy birthday awfiyah….semoga membesar menjadi anak yg sihat dan bijak….

  5. Happy birthday sayang..
    Bilalah auntie dpt jumpa ni. Dari baby sampai dah setahun dah…
    Tahu-tahu sampai dah dpt adik agaknya:)

  6. Alhamdulillah.. happy birthday Awfiyah. Semoga ceria selalu sekeluarga.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.