FAMILY

Nur awfiyah dah pandai mengurat!!

Assalamualaikum
Hamboiiii…tak sempat nak draft entry dari pagi tadi…adeh…maklum la hari minggu..so lambatlah bersiaran..melayan anak dara sorang ni, sesambil melayan mata..bhaha…nak ken topup tidur untuk malam pulak..sat gi nak sambung beraya pulak..
Nak beraya rumah abang yang sejK 1st raya tu, masih lagi tak sempat nak pi beraya di rumah dia..sesambil tu, nak pi beraya di rumah ex-schoolmate..agak agak mood awfiyah ni ok x hari ni…emmm..tak taulah…
Eh..saje je nak post gambar anak dara sorang ni dengan cucu sedara…eh..aku dah jadi nenek ke..ambooiiii, tuanya kau!!!!!

Ececeh..anak dara sorang ni, masa snap gambar ni, dia dok menjerit-jerit…isk..isk..please behave ye anak…
Oklah korang..selamat berhujung pintu…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(15) Comments

  1. Hehehee dah pandai dah mengorat ..kuakuakua ………

  2. cOMEL JERR DIA ..GERAM TGKK ..MAKIN COMEL BILA DAH BESAR

  3. amboi Awfiyah…bukan main lagi awak. eh….

  4. Amboi.. Kecik2 dh pndai.. Ehehe

  5. Jerit2 nak perhatian dari abang ensem kat sebelah la tu.. Hehe..

  6. Norhasniza Khalid says:

    hihi, abang tidur tu.. jangan kacau.. hihi

  7. ahahahaha dia dah nak bercakap sangat dah tu kot kak :)). Comel awfi dengan pink outfit dia :))

  8. amboiii comell je dye ye.. pandai ngurat ye..hihi

  9. salam. alololo…comelnya mereka

  10. munirah rahman says:

    kecik2 dah pandai yew..haha

  11. amboi… kecik lagi ni… dah pandai dah…

  12. hahaha.. comel lah ayat, jangan kacaulah.. kita nak tido

  13. Pewiiittt hehee.. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  14. deno says:

    Haip.. kecik2 dah pndai ngorat yer.. hihihi

  15. excited jumpe kawan ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *