Nur awfiyah dah pandai mengurat!!

Assalamualaikum
Hamboiiii…tak sempat nak draft entry dari pagi tadi…adeh…maklum la hari minggu..so lambatlah bersiaran..melayan anak dara sorang ni, sesambil melayan mata..bhaha…nak ken topup tidur untuk malam pulak..sat gi nak sambung beraya pulak..
Nak beraya rumah abang yang sejK 1st raya tu, masih lagi tak sempat nak pi beraya di rumah dia..sesambil tu, nak pi beraya di rumah ex-schoolmate..agak agak mood awfiyah ni ok x hari ni…emmm..tak taulah…
Eh..saje je nak post gambar anak dara sorang ni dengan cucu sedara…eh..aku dah jadi nenek ke..ambooiiii, tuanya kau!!!!!

Ececeh..anak dara sorang ni, masa snap gambar ni, dia dok menjerit-jerit…isk..isk..please behave ye anak…
Oklah korang..selamat berhujung pintu…

15 Comments

  1. Jerit2 nak perhatian dari abang ensem kat sebelah la tu.. Hehe..

  2. hihi, abang tidur tu.. jangan kacau.. hihi

  3. ahahahaha dia dah nak bercakap sangat dah tu kot kak :)). Comel awfi dengan pink outfit dia :))

  4. kecik2 dah pandai yew..haha

  5. Haip.. kecik2 dah pndai ngorat yer.. hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.