Nur Awfiyah Dah Ada Stroller

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Nur awfiyah dah ada stroller sekarang nie..Stroller nie kepunyaan makcik Nur awfiyah.Thanks Cik Fatin sebab bagi Nur awfiyah pakai Stroller nie
Kalau tengok harga pasaran,stroller jenis nie dalam harga rm400 hingga rm500 jugak..Disebabkan dulu anak pertama cik Fatin pun guna stroller ni dengan baik,Maka bila sampai kat Nur awfiyah pun dalam keadaan yang  baik jugak..Insyallah,akan dijaga dengan baik untuk kegunaan sepupu -sepupu akan datang.
Betul tak?? Kalau nak beli yang baru rasa rugi pulak…Sekarang nie misi nak mencari car seat pulak..Car seat nie kegunaannya bukan untuk beli saja-saja,tetapi memudahkan untuk aku meletakkan Nur awfiyah bila dihantar ke baby sitter..Kesian pulak hanya diletakkan di seat sebelah aku nie..Terpaksalah alas dengan toto dan bantal..baru nampak selesa..Ni boleh la baby sitter tak jauh lagi..Nanti dah pindah,dapat baby sitter yang jauh,payah jugak nak letak dia macam tu je..Kot la aku break kereta emergency,uiih….selilisih..

Lepas nie,setiap petang umie akan bawak awfiyah jalan-jalan kat luar,Ambil angin petang..Bagi dia tengok dunia luar…Baru lah boleh bawak Nur Awfiyah jenjalan pi shopping jugak..hehehe..

stroller/harga stroller
Abaikan background yang ada kat belakang tu ea..
Alhamdulillah..rezeki untuk Nur awfiyah sentiasa ada..Insyallah..Nak beri dia yang terbaik disamping mendidik dia menjadi insan yang berguna satu hari nanti…amin..

25 Comments

  1. wah..seronok la budak kecik tu nanti

  2. untungnya kak takyah beli..benda gini elok pinjam jer..bukan pakai lama pon..

  3. dulu masa kecik xde benda gini
    bila zaman kanak2..sukanya main kereta sorong..yg org guna utk angkat bata tu
    zaman canggih skrg dah ada stroller..memudahkan penjaga bawak baby ke sana ke mari
    beznye..nak jd baby balik la..

  4. car seat penting sangat sbb bahaya sikit letak anak kat seat biasa je, cari yang murah2 sbb bukan pakai lama pun..hehe

  5. alhamdulilah.. mudah sket bawa anak2 jalan ngan ada nya stroller ni kan ? =)

  6. saya dulu pun guna turun temurun sepupu2 anak2 saya hehehe tak rugi ramai anak buah :))

  7. malas jugak rupanya stroller nie rupanya ek…tapi takpe laa, yang penting lawa dan stylo..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  8. seronoklah fiyah boleh jenjalan melihat dunia luar petang²..alhamdulillah rezeki fiyah 🙂

  9. cutenye stroller..saya dlu dapat hadiah dari section..
    carseat memang penting..kena ada tu..

  10. penting stroller n car seat..ecah pon walaupon baby belum keluar lagi, ecah dah siapkan dua bnda tu siap2..
    comelnyeee stroller dia..boleh g jalan pas ni..hehe

  11. bertambah-tambah sibuk la umie dia kan ; …nak tolong tolak stroller awfiyah jugak lah..haha

  12. alhamdulillah rezeki si kecik^_^

  13. Huhu..mane awfiyah nye? Suruh dia posing dalam tu la. Hehe 😀

  14. Wah cantik… alhamdulillah.. mesti seronok bawa jenjalan nanti.. 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.