Nuffnang:Cpuv Maxis One Plan

Assalamualaikum
“More Reason to enjoy MaxisOne Plan”
Share the best things in life with loved ones.
Now you can share all the great benefits of MaxisONE plan. Share your unlimited talk, unlimited text, plus any amount of data with anyone.
maxisone plan
CPUV kali ni datangnya dari Maxis One Plan..Sedang hot iklan ni kat tv..Mudahkan..Beli satu plan data untuk kegunaan satu family…Lebih jimat..

Maklumat Lanjut korang boleh terus ke laman web maxis disini

11 Comments

  1. tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

  2. wah beznye kak..tahniah..moga menjana income lumayan
    so far x pernah lg pakai maxis sbb kat sini coverage maxis kurang
    celcom je yg kuat

  3. tahniah .. Fatin dapat sikit-sikit, tapi alhamdulillah la 🙂 iklan maxis ni tengah hot kt tv skrg, kelakar tgk ayahnya kt dlm iklan tu 😀

  4. congrats…
    wah entry tak yah klik READ MORE.. yeah k lily suke senang nak baca lah

Leave a Reply

Your email address will not be published.