Nuffnang Yang Masih Aktif Memberi

Assalamualaikum
Happy saturday!!! Masih bekerja hari ni..Kalau ikutkan tadi,memng dah tak kerja bila anak dara sorang tu taknak lepas dari ummi dia.
Puas dah dok pujuk ummi nak pi work,tapi dia tetap menangis.Tak taulah kenapa.As a mom,nak tinggalkan anak yang menangis untuk pergi ke tempat kerja,memang berat.
Sudahnya ummi terpaksa lah kan pergi kerja lambat.Nasib baik la hari ni sabtu.Kenderaan tak berapa nak ada.Boleh la ummi merempit sikit.
Cuma bebelan hari sabtu ni.Sebenarnya tak de ape yang nak dibebelkan bila hati dah kat rumah.Tapi saja nak share dengan korang tentang CPUV Nuffnang  yang masih aktif untuk blog ni..Alhamdulillah,walau tak banyak,tapi dapat jugaklah sikit-sikit.
Biasalah,blogger picisan macam aku,hanya mengharapkan income terpijak dari sini je lah.Tak banyak job yang dapat.
Tapi tetap bersyukur dengan apa yang ada.Memang lately ni aku jarang nak update blog.Sejak dah 8 bulan kandungan ni,lagilah takde mood dah nak update blog..Nak share cerita walau banyak cerita yang nak dikongsi.
Apa pun,blogwalking tetap diteruskan,sebab suka baca cerita-cerita dari blogger-blogger lain.

17 Comments

  1. waa..byk tu kak.. tahniah… 🙂

  2. Cheery xde dpt dah..entah lah!ingatkan nuff dah xmemberi lagi.tapi kalo dah nak update blog pon mls cmne nak dpt kan?hahaha berangan jerlah penyudahnya

  3. walaupun x banyak??? haahaha banyak la tu. alhamdulillah 🙂

  4. Wah, bnayknya kak.. tahniah..
    shad pun sekarang ni mood tak menentu jugak.. hehe..
    akak due bila kak.. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.