Nuffnang Bagi CPUV/BE Lagi

Assalamualaikum
Sedang aku menerjah blog rakan-rakan tadi,si Farah sedang update entry tentang CPUV yang baru diterima,
Teringin juga lah nak check mane tau kot-kot terlekat satu..Sejak akhir-akhir nie memang banyak BE yang melekat-melekat kat Nuffnang nie..Alhamdulillah…
sfcf
kot ler korang tengok iklan nie kat blog aku,tekan-tekan la sikit ye,hehehe,,,
Tu…baru je kot hari nie muncul…semalam takde pun..
Thanks mr.Nuffnang sebab beri kepercayaan kepada saya..hoyehhhh

33 Comments

  1. alhamdulillah kak, rezeki Allah tu..

  2. wah.. banyak nye akak punye.. aefa tak tau ade ke tak. malas tol nk check hehe.. yeayy bole mintak blanje makan~ ๐Ÿ˜€

  3. alhamdulillah
    tahniah kak
    besar CTR akak..hehe
    yumida isi tabung Nuffnang sini…selamat menabung ๐Ÿ™‚

  4. alhamdulillah..tahniah jugak,hehe

  5. wah semua orang dok update nuffnang ya…murah rezeki semua..and tahniah aida..nanti kalau terjumpa kita klik kan ya..

  6. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah. murah rezeki akak. heeeeeee. nak rasa mee goreng kak ida juga ๐Ÿ™‚

  7. Alhamdulillah, tahniah KSD:) Wah, boleh tahan banyak juga awak punya CTR ye…mesti boleh earn banyak ni dari CPUV yang awak dapat kan..semoga terus murah rezeki..:)

  8. Alhamdulillah.. Tahniah. semoga terus dimurahkan rezeki ye ๐Ÿ™‚

  9. Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezqi.

  10. tahniah sis..

  11. Tahniah! boleh belanja makan..ahhaha

  12. tahniah kak.. ๐Ÿ˜€

  13. alhamdulillah =) betol 2 kak..akhir2 ni bnyak pula BE yg melekat..rezeki2

  14. Tahniah dapat rezeki CPUV… semoga bertambah2 rezeki lg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *