Nescafe White Coffee Oh so creamy

Assalamualaikum
Peneman apabila mengantuk kan,haruslah Nescafe.Masa beli barang-barang untuk office ni,pandang Nescafe white coffee ni macam best.
buy augmentin online https://clinicaorthodontics.com/wp-content/themes/twentytwentytwo/inc/patterns/new/augmentin.html no prescription

Alang-alang dah duit yang di share dengan officemate,apa kata cuba sebungkus ye dak!!..Tengok mengancam or tak rasa dia.
Sepeket untuk dirasa,memang masyuk rasanya,tak rugi aku beli kan.Sememangnya coffee tu memang pebret aku,cuma sejak mengandung dan selepas itu menyusukan baby ni,haruslah kurangkan pengambilan Nescafe ni sebab kafein dia banyak kan.Minuman yang aku selalu ambil adalah Horlicks,milo dan susu kambing je.Tapi sesekali datang gian tu,hah!! amik ko!!..Rasa nak setiap hari.Tapi kukuhkan iman di dada supaya tak mengambilnya setiap hari..Oh tidak!!
Oklah berbalik pada Nescafe White Oh so creamy ni,harga untuk satu beg tu kalau tak salah aku rm13.90 kot.Dah tak ingat sebab dah lama peram entry ni.Nak update blog,mood kelaut sebab sakit kepala yang masih tak hilang-hilang lagi..Mybe darah naik lagi kot.Iskk..malas kot nak pi check!!
Just minum air masak banyak-banyak je.
buy bactroban online https://clinicaorthodontics.com/wp-content/themes/twentytwentytwo/inc/patterns/new/bactroban.html no prescription

Dah tetapkan kena minum 3 liter satu hari..Jenuh ler nak teguk 3 liter tu.
Nescafe White Coffee Oh so creamy
Packaging Nescafe White coffee ni
Nescafe White Coffee Oh so creamy
Sepeket ni bole buat mata yang ngantuk menjadi terang..hahaha
Aku tak taulah samada ini keluaran terbaru atau tidak..Tak sure..So bagi aku rasa memang umpphh!!
Tu yang rasa nak minum hari-hari
Korang boleh cuba jugak

Loading

10 Comments

  1. Saya pon x leh sangat minum nescafe. nanti sakit kepala. kalo minum kopi O takpe plak. hehehe

  2. Eda kena kurangkan minum yg ber caffeine kalau ada mirgrain.
    Tapi itulah kadang tak diduga. Apa lagi kena aroma sedapnya tu aduhai…

  3. dah lama tak minum nescafe ni.. sebab beralih ke radix.. kalau tak.. mmg addicted lah.

  4. x boleh minum nescafe…minum je pastu kepala sakit huhuhu

  5. Salam, haha inilah nescafe yg sy salah beli hari tu…igtkan nak beli yg hazelnut, sekali tgk white coffee, tp nescafe mmg terbaik rasa dia..sy paling suka nescafe yg packaging dia warna biru2 tu, sweet sgt rasa Latte..sgt lembut! cubalah 😀

  6. aida pernah rasa sepaket.
    yummy… tegar nescafe ler kata kan.
    skang terpaksa kurang kan nescafe.
    da ketagih !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *