Mudahnya Berniaga di Facebook

Assalamualaikum

Di zaman sekarang ini Peniaga online bagaikan cendawan yang tumbuh..Terlalu ramai yang memulakan perniagaan secara Online.Mungkin lagi senang dan tidak memerlukan modal yang besar untuk memulakan perniagaan.

berniaga di facebook

Tetapi,berniaga Online ini perlu mempunyai strategi untuk menarik pelanggan membeli barangan yang dijual.Berniaga di Facebook adalah satu fenomena terkini yang semakin ramai yang menggunakannya.Namun,untuk berjaya melakukannya pasti ada caranya.

Kepada mereka yang sudah berniaga mahupun ingin mula untuk berniaga online bolehla mencuba untuk mendapatkan pakej panduan “Mudahnya Berniaga di Facebook“iaitu siri video yang 100% dihasilkan sendiri oleh Zulfadzli dan berdasarkan pengalaman beliau berniaga melalui facebook.
Melalui Video ini anda akan pelajari dari ZERO sehingga mempunyai sebuah facebook page untuk jualan produk anda.Sudah pasti anda mahu belajar cara menjual yang berkesan.Jangan risau kerana di dalam video ini disertakan juga satu pendedahan bagaimana menulis ayat jualan yang efektif untuk anda gunakan di facebook page anda.
Apakah yang terdapat di dalam video ini
Mudahnya Berniaga di Facebook
Satu Testimonial yang boleh menjadi sumber semangat anda untuk mendapatkan video ini 
TESTIMONI: “Video Mudahnya Berniaga di Facebook merupakan ilmu yang dinanti-nantikan oleh usahawan online ‘newbie’ seperti saya. Sebagai newbie, saya mengambil masa yang lama untuk memahami selok belok strategi dan teknik berbisnes di Facebook. Dengan adanya video ini, saya belajar asas bisnes di facebook langkah demi langkah dan ia dapat juga diaplikasi di medium lain seperti website. Banyak strategi dan trick yang simple tapi superb dikongsikan dalam 15 video ini. Sebelum anda “melebur” lebih banyak duit dalam bisnes, saya sarankan untuk kuasai ilmu asas yang simple dan superb ini dulu.”
Ros Atiqah Fatin, Pemilik Perniagaan Rafa Legacy

Untuk mendapatkan CD ini dengan harga yang sangat murah,Sila terus ke Link ini :-
                                                  Mudahnya Berniaga di Facebook

23 Comments

  1. wah complete koleksi cara berniaga kat fb. kat fb mudah org nak pm. bisnes pun blh maju

  2. bagus perkongsian ini, terutamanya untuk peniaga online diFB..semoga membantu mereka yang ingin timba ilmu berniaga di FB:)

  3. Semakin meriah dunia business online
    Apa lagi ada tutorial begini banyak membantu pada yg baru nak mengorak langkah.

  4. saya pun pernah iklan kan produk di facebook.2,3 kali promote dah ramia yang beli..seronok..:)

  5. ramai yang online FB sekarang..tu yang meriah jadinya kan??

  6. skrang ni berniaga online pun kena ada strategi yang mantappp. hehe

  7. Memang ramai dah yang meniaga di FB..

  8. Ada rezeki & dgn berkat usaha mana pun boleh hehee.. Fb mmg salah satu medium yg mudah utk buat duit klu kena cara kan…

  9. nak berniaga kena ada strategi dan tahan mental dab fizikal.. hehe.. br la boleh berjaya.. yg penting jgn ada perasaan hasad dengki.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.