Mood BerBlogging Dah Hilang???

Assalamualaikum
Ku gagahi juga menaip entry walau beberapa perenggan,..
Mood untuk menaip entry dah hilang..Blogwalking pun dah takde…Apatah lagi nak check emel dan blog.
Status kat blog pun dah malas…
sumber
Ni semua kerja orang dalam yang nak duduk selesa dalam perut ibu dia..
sumber:emoticon
Tunggu mood dalam keadaan selesa baru boleh blogwalking…Semua dah tak kena…nak cari posisi untuk duduk dengan betull..Mengah rasanya..

Loading

29 Comments

  1. bersabarlah ye…

  2. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    ok .. kami semua memahami..

    mselim3

  3. weeee.. comel nye yg dalam perut tu kak ๐Ÿ™‚

  4. tahniah…dah ada baby dlm perut yer…

  5. tahniah kak, Allah mendengar doa akak.. semoga akak sihat sentiasa hendaknya.. jaga kesihatan elok-elok ye kak.. ๐Ÿ™‚

  6. Itu perkara biasa, tiada yg perlu digusarkan. Sampai masanya…mood itu akan datang kembali

  7. baby nak mamanya bg belaian..hihi
    moga dipermudahkan proses kehamilan akak

  8. serisously kak?? Alhamdulillah tahniah kak1 i'm so happy for you. Kan dah kata, rezeki tu akan datang juga asalkan kita jgn putus doa dan putus asa. Jaga leklok baby and your self k. Tak blogging pun takpe tuk sementara waktu ni kak. Nanti fizikal dan emotion dah stable da akak selesa baru akak boleh blogging sampai puas hehe. So happy for you kak (^_^)

  9. waa.. nnti bila mood dah datang, mesti update banyak2 pasal baby.. heheh

  10. oooo bertabah la… ada budak dalam perut memang kadang2 tak ada mood…

  11. Tahniah sis. Pembawakan budak yer. Selamat menempuh 40 minggu nan indah. Take care.

  12. Tahniah dik….berehat dulu ye…have a great preggy moment dear…

  13. Tahniah Aida..Take care ya!!!

  14. im really happy bile dgr kabar berita ni..ahhh best nyeee.tb dapat adik hehe ;p

  15. Kadang2 saya pun menghadapi masalah yg sama, time tu memang blog sunyi sepi la kan..

  16. tahniah kak.. akhirnya.. tumpang gembira jugak.. akak doakan fiza cpt dpt baby mcm akak jugak…

  17. wahh..tahniah KSD,:)ini tahniah sbb ada bby dlm perut, satu lagi tahniah sebab menang premium pack contest kasih ephyra.saya tengok nama blog awak ada kat senarai pemenang..:)

  18. tahniah sis dan bnyakkan brsabar ๐Ÿ™‚

  19. Faham2.. dulukan apa yg sebaiknya. Sy ttp mendoakan kebaikan semuanya.. aamiin.. ๐Ÿ™‚

  20. semoga akak sihat2 dan jaga diri baik2 ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *